• 瀏覽: 22,195
  • 回覆: 336
  • 追帖: 3
呢個陳梓維都算好啦, 起碼會去叫前區議員幫手, 其他曱甴區議員人影都唔見, 淨袋糧支.

舉報漢奸走狗及曱甴, 人人有責!!!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ichthys2 於 2021-1-14 04:15 PM 發表

處理地區事務一直都係區議員嘅恆常工作,之但係自上任以嚟就備受關注嘅油尖旺區議員陳梓維日前接到居民求助,但佢就以冇大廈法團........

看來區議員的職責相當之容易完成,任何居民有投訴,只要將投訴「彈指一射」到競爭對手一方,自己只需要動一動手指頭就可以了。

難怪香港有不少人都爭著競選區議員。

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210114/bkn-20210114153754844-0114_00822_001.html
就係白痴港豬選黃不選能

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2021-1-14 04:32 PM 發表

何止佢一件係咁做,我區嗰件垃圾都係咁人哋做完即時叫咪去領功但根本唔係佢去搞
不樓多票都唔代表叻架啦
所以泛人次次都選舉年先出手..........

養兵千日ar

大把區係咁...........
重要好多唔係住果區......怕人摷出門啦........

回覆 引用 TOP

成棚人靠嗌一句口號當選既,想佢地有能力? 諗多咗

回覆 引用 TOP

我同大家睇法唔同, 呢個一定要比佢選立會. 佢代表黃人係最適合的.

回覆 引用 TOP

唔單止呢個區議員冇能,去投訴嘅街坊都係冇腦

即係傻仔維都覺得對家做到野

回覆 引用 TOP

條友本身好似唔係咁出名,做過d咩令仆街黃甴投佢票,唔通無其他黃畜已員同佢爭?

對投佢票嘅人講聲:抵死!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2021-1-14 04:19 PM 發表

果區d人自己選佢出黎, 有咩好嘈
我淨係喺佢嗰區返工無份選,嘈唔嘈得?

陳議員係擊敗建制派猛將、油尖旺區議會主席葉傲冬當選的

今天竟然要搵手下敗將去幫手處理地區事務,唔會有人覺得你醒目只會覺得你廢到冇朋友...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ichthys2 於 2021-1-14 04:15 PM 發表

處理地區事務一直都係區議員嘅恆常工作,之但係自上任以嚟就備受關注嘅油尖旺區議員陳梓維日前接到居民求助,但佢就以冇大廈法團........

看來區議員的職責相當之容易完成,任何居民有投訴,只要將投訴「彈指一射」到競爭對手一方,自己只需要動一動手指頭就可以了。

難怪香港有不少人都爭著競選區議員。

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210114/bkn-20210114153754844-0114_00822_001.html
咁維維唔識做唔緊要,最緊要識請人👍👍

黃黃人大部分都智力有問題,
唔係我講,係D黃黃人辯方律師講,
又話佢地有病,低能,弱智,黃黃人律C有時都幾過份

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 阿爾拔 於 2021-1-14 04:44 PM 發表

我淨係喺佢嗰區返工無份選,嘈唔嘈得?
其實佢可能都唔係住果區......

回覆 引用 TOP

有乜選民有乜質素議員

道德經
第八章
上善若水。水善利萬物而不爭﹐處眾人之所惡﹐故幾於道。
居善地﹐心善淵﹐與善仁﹐言善信﹐政善治﹐事善能﹐動善時。夫唯不爭﹐故無尤。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]