• 瀏覽: 3,518
  • 回覆: 72
+4
引用:
原帖由 JamesPong_007 於 2021-1-14 02:53 PM 發表
台灣總統蔡英文與美國駐聯合國大使克拉夫特(Kelly Craft),舉行視像通話。
克拉夫特在Twitter指出,二人討論了台灣在對抗新冠病毒的成績,證明台灣可以在衞生,技術和尖端...

老尾有心玩嘢

新聞來源連結:
http://www2.hkej.com/landing/mobArticle2/id/2686863/蔡英文與美駐聯合國大使視像通話
視像性愛

引用:
原帖由 Newpopcorn2 於 2021-1-14 03:46 PM 發表

小英比較忙忘記打碼, 下次小心, Sorry
小英真材實料,不用打碼,分享到世界每處民主自由角落,如中國香港有黑暴狗想吃,可以去中國4線市台灣省找小英。

引用:
原帖由 s-chris 於 2021-1-14 03:13 PM 發表
好CHEAP呀
搵外交部長去通話都有糽尊降貴之感
台灣人之前連蔡川對話都當政績
今次蔡又有政績俾人睇啦 
又可以連任多屆啦

引用:
原帖由 lovetohea 於 2021-1-14 17:58 發表
蔡大嬸做愛不成唯有cam sex都玩住先
蔡大嬸玩住自摸先

蔡英文裸聊

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2021-1-14 03:04 PM 發表
咁開完視像呆灣要買d咩
呆灣買埋咁多軍火倉底貨,又咁多人反對下都硬食萊豬,點都要打電話講聲:「小英子乖!」,跟手梗係叫小英子準備接手埋滯銷嘅美國疫苗啦

引用:
原帖由 dream_workshop 於 2021-1-14 05:38 PM 發表

堂堂美國被阿爺的非官媒拋兩拋就9縮
言下之意,閣下認為呀耶既非官媒無料到,可以不理?

為表忠誠, 菜省長應該一路視像一路狂食萊豬.

引用:
原帖由 習總囊囊 於 2021-1-15 10:53 AM 發表

言下之意,閣下認為呀耶既非官媒無料到,可以不理?
唔係好多台獨份子話阿爺的「武統」叫左幾十年都還沒打過去嘛,點解老美竟然被一份非官媒嚇到9縮呢?即使話兩岸真正打起來時老美唔敢介入對嗎?

引用:
原帖由 dream_workshop 於 2021-1-15 11:35 AM 發表

唔係好多台獨份子話阿爺的「武統」叫左幾十年都還沒打過去嘛,點解老美竟然被一份非官媒嚇到9縮呢?即使話兩岸真正打起來時老美唔敢介入對嗎?
講緊人地係咪外訪就拉到去武統,咁搞法真係沒完沒了.Anyway呀耶唔打台就1定有佢理由,反正我就信呀耶,邊個幫唔幫拖,who cares? it makes no difference

引用:
原帖由 習總囊囊 於 2021-1-15 01:19 PM 發表

講緊人地係咪外訪就拉到去武統,咁搞法真係沒完沒了.Anyway呀耶唔打台就1定有佢理由,反正我就信呀耶,邊個幫唔幫拖,who cares? it makes no difference
堂堂老美大使被一份大陸非官媒嚇到9縮就是事實無得抵賴架啦

引用:
原帖由 習總囊囊 於 2021-1-14 03:03 PM 發表
有咩問題?呀耶成日都叫人唔好干涉別國內正嘛
內政?台灣幾時變左美國一部份?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]