• 瀏覽: 3,510
  • 回覆: 72
+4
引用:
原帖由 JamesPong_007 於 2021-1-14 02:53 PM 發表
台灣總統蔡英文與美國駐聯合國大使克拉夫特(Kelly Craft),舉行視像通話。
克拉夫特在Twitter指出,二人討論了台灣在對抗新冠病毒的成績,證明台灣可以在衞生,技術和尖端...

老尾有心玩嘢

新聞來源連結:
http://www2.hkej.com/landing/mobArticle2/id/2686863/蔡英文與美駐聯合國大使視像通話
呢個梗啦, 同美狗一樣唔驗就無喎

嘩!玩視頻喎,威到出新聞,係咪好驚先

擺到明玩鳩蔡英文

引用:
原帖由 JamesPong_007 於 2021-1-14 02:53 PM 發表
台灣總統蔡英文與美國駐聯合國大使克拉夫特(Kelly Craft),舉行視像通話。
克拉夫特在Twitter指出,二人討論了台灣在對抗新冠病毒的成績,證明台灣可以在衞生,技術和尖端...

老尾有心玩嘢

新聞來源連結:
http://www2.hkej.com/landing/mobArticle2/id/2686863/蔡英文與美駐聯合國大使視像通話
歐盟國家唔想見蓬偑奧,菜大嬸就欣然視會美國駐聯合國大使。姣婆遇著姿粉客。
特朗普仲有幾日就落台,美國駐聯合國大使肯定要換人。佢講乜都只係得個講字。難得菜大嬸咁開心。

冇得面對面顏射,用電話J吓都好嘅

請問樓主,台灣做過乜去抗呀

快d答,如你答唔出,證明你係幫台灣講大話做假的打手!

請列出台灣的方法?

引用:
原帖由 dream_workshop 於 2021-1-14 03:35 PM 發表

估唔到大陸媒體講幾句,美國大使就嚇到唔敢訪台0者
啲人對呀耶無信心有咁諗法唔出奇既

呆灣新冠肺炎輸出個案比香港輸出重要多
零確診笑話嚟?

菜婆成日都話要對等,但對美洲病夫又自降身價,cheap到冇朋友

引用:
原帖由 習總囊囊 於 2021-1-14 05:15 PM 發表

啲人對呀耶無信心有咁諗法唔出奇既
堂堂美國被阿爺的非官媒拋兩拋就9縮

引用:
原帖由 車頭燈大師 於 2021-1-14 03:09 PM 發表
臨尾都要摑中國一巴,可惡!希望拜登上台吾好再摑啦
好似肥狗奧俾歐盟拒見咁?

引用:
原帖由 車頭燈大師 於 2021-1-14 03:09 PM 發表
臨尾都要摑中國一巴,可惡!希望拜登上台吾好再摑啦
Cyber sex

蔡大嬸做愛不成唯有cam sex都玩住先

引用:
原帖由 DZDD 於 2021-1-14 05:40 PM 發表

好似肥狗奧俾歐盟拒見咁?
傳聞啫
不過我諗八九都不離十
肥奧仲有唔夠一個星期就要執包袱走人
歐洲佬呢個時間見佢做乜
無幾耐之前 仲對歐洲加徵關稅
下台前 無法傾成乜野
就算傾得成 肥奧可唔可以代拜登話事先
個個都知道佢而家係度擦分
歐洲佬見佢 幫佢做戲咩

係要激阿爺

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]