• 瀏覽: 3,511
  • 回覆: 72
+4
開打時, 都係視像支持你

美國已經實際上違反中美聯合公佈既承諾,中國大陸應該重啟武統程序

引用:
原帖由 MeoMeo88 於 2021-1-14 03:13 PM 發表
兩丁友系度打飛機..
小英好忙, 男客自然好招呼, 女賓一樣咁落力

附件

WechatIMG117.jpeg(134.71 KB)

引用:
原帖由 車頭燈大師 於 2021-1-14 03:09 PM 發表
臨尾都要摑中國一巴,可惡!希望拜登上台吾好再摑啦
打個電話都要打個飛機先,你地黃撚真係想笑鳩死人

不如問吓台灣人是否要呢d做 show嘅嘢先啦!

引用:
原帖由 習總囊囊 於 2021-1-14 03:03 PM 發表
有咩問題?呀耶成日都叫人唔好干涉別國內正嘛
估唔到大陸媒體講幾句,美國大使就嚇到唔敢訪台0者

引用:
原帖由 車頭燈大師 於 2021-1-14 03:09 PM 發表
說好的美國駐聯合國大使訪台呢?

新政府上場, 依家講乜都冇用架啦. 可能兩條八婆裸聊啫

引用:
蔡英文真可憐!!!俾個kelly craft 玩到氹氹轉!!!俾佢講兩句甜言蜜語就鬆毛鬆翼!!!當以為真!!!真好笑!!!用兩個字形容「傻妹」 被人當扯線木偶

引用:
原帖由 type100q 於 2021-1-14 03:08 PM 發表
知道唔檢測就當無
死左當凍死就OK
台灣走出黎果D確診,一定係架飛機有菌,如果唔係無理由呆灣本土無病人,但呆灣人去到邊度都比人捉到中左招呢

引用:
原帖由 caorenjie 於 2021-1-14 03:42 PM 發表

點解唔打碼?看到我想嘔
小英比較忙忘記打碼, 下次小心, Sorry

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2021-1-14 03:04 PM 發表
咁開完視像呆灣要買d咩
過期飛機大炮同大豆

引用:
原帖由 type100q 於 2021-1-14 03:08 PM 發表
知道唔檢測就當無
死左當凍死就OK
美國一早做咗啦……當流感咪得囉

自欺欺人

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]