• 瀏覽: 2,748
  • 回覆: 53
乖啦乖啦

引用:
原帖由 lovecpc 於 14/1/2021 15:40 發表

同意
還要封他們的面書及谷歌等網站
他們香港人很喜歡利用這些網站傳播反黨信息
面書仲上到

正路吖!

引用:
原帖由 香港偽民為患 於 2021-1-14 03:13 PM 發表

其實封特朗普帳戶,都令美國資訊自由國際形象轉差
你班友係咪全部都係美國人嚟架,淨係關心美國做得幾差 ⋯⋯ 我理得佢美國亡國,我只想香港好

唔好再遲d先封?

引用:
原帖由 wskwan 於 2021-1-14 05:48 PM 發表

唔好,,快將黃人送出公海,就乜事都冇啦
點會乜事都無
一定好大鑊就真

引用:
原帖由 落漠忽然羊羊 於 2021-1-14 16:55 發表
網上痕癢又去到?
佢地無收到要求去封?

引用:
原帖由 yrrah1 於 2021-1-14 03:07 PM 發表
只會令資訊自由國際形象轉差,用免費VPN一樣可查,幾十萬月薪高官多此一舉。
法律從來都唔可以阻人犯罪,但法律可以懲罰犯罪既人.

引用:
原帖由 s-chris 於 2021-1-15 12:22 AM 發表

點會乜事都無
一定好大鑊就真
美英扑住過嚟收容佢哋啦,咁咪幾好,一家便宜幾家著,唔使成日系香港打飛機

引用:
原帖由 wskwan 於 2021-1-15 08:53 AM 發表

美英扑住過嚟收容佢哋啦,咁咪幾好,一家便宜幾家著,唔使成日系香港打飛機
對香港好咩?

轉完fb又要轉台好忙,吊頸刀要抖下汽啦

所以最近成班白痴又signal 又mewe, 自己check 下份寬頻合約同睇埋手機品牌私隱約章先啦.  

移民又係咁, 人移自己又移。

香港越嚟越沒有獨立思考能力.  唔好誤會啊, 有學識不等於有智慧。 最弊以為自己好醒好有睇法.... 總之人哋做乜唔跟隊就唔安樂就係香港人。

引用:
原帖由 ichthys2 於 2021-1-14 03:14 PM 發表
我擔心「手足」可能對香港寬頻下「裝修令」。
係就好啊,齊齊坐兩三年。

引用:
原帖由 yrrah1 於 2021-1-14 03:07 PM 發表
只會令資訊自由國際形象轉差,用免費VPN一樣可查,幾十萬月薪高官多此一舉。
咁你立即將你全家樣貌,年齡,職業,住址,電話號碼,身份證號碼post上嚟啦,我有知情權呀。

引用:
原帖由 s-chris 於 2021-1-15 09:40 AM 發表

對香港好咩?
點解唔好?反正班人成日都系得掟汽油彈、私了,有乜貢獻?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]