• 瀏覽: 31,654
  • 回覆: 379
+12
估計幫12個人走佬,應該分得過千萬

黃畜敗犬的最後掙扎!

盡情叫啦!入到去無得叫架!😎😎😎

引用:
原帖由 ax7ax 於 2021-1-14 01:41 PM 發表
做律師,明知班人破壞社會,破壞法律,都仲係度支持佢地,佢根本不配做律師!
點只他一個,仲有 AV 仁,梁瓜傑,楊呆Q..............充公班仆街所有資產,呃左無數家庭血汗錢🤪🤪🤪🤪

點解十二門徒黑暴家屬唔做場大龍鳳記招會撐個仆街,又說政治打壓,🤥點又話去鈎魚,諗落前言不後語

死黃屍曱甴只會做D偷鷄摸狗既事

err..

引用:
原帖由 behappy1997 於 2021-1-14 01:16 PM 發表
冇埋律師牌,條契弟呢鑊都幾咁。 
仲係區2元

引用:
原帖由 ichthys2 於 2021-1-14 01:01 PM 發表

據了解,警務處國安處今早採取行動,在多區拘捕11名涉嫌「協助罪犯」的人士。據悉是涉及12港人案件。 被捕人士包括九龍城區議員黃國桐、學聯前副秘書長何潔泓的母親等。警方中午前帶黃國桐返回位於福佬村道的議員辦事處搜查,離開時黃國桐高叫堅持民主、法治、人權,不要放棄的口號.........

新聞來源連結:
https://hk.news.yahoo.com/遭警方帶返議員辦事處搜查-黃國桐離開時高叫口號-042902223.html
乜吾同三白眼同一口號架,呢味野都冇共識,吾散至奇啦。

一定係12瞞徒篤佢出嚟啦,應該陸續有嚟

引用:
原帖由 hatejap 於 2021-1-14 01:23 PM 發表
當你睇到呢條撚屌畀警方中午前帶返回位於福佬村道的議員辦事處搜查,離開高叫堅持民主、法治、人權,不要放棄諸如此類 口號掩蓋佢自己內心嘅恐懼表露無遺。

做咗就唔怕認, 膽小鵪鶉曱甴 記住革命係冇免費午餐,come on Scumbag
👍

知法犯法,罪加一等。

12門徒轉做污點証人  猶太出賣耶穌

引用:
原帖由 u_77543 於 2021-1-14 02:44 PM 發表

點只他一個,仲有 AV 仁,梁瓜傑,楊呆Q..............充公班仆街所有資產,呃左無數家庭血汗錢🤪🤪🤪🤪
甘大秋(窩)??

死曱甴

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]