• 瀏覽: 31,736
  • 回覆: 379
+12
我只聽到一隻臨死的狗在叫

其實佢地應該接受已輸事實。

傻佬🤭🤭

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 ballking13 於 2021-1-14 06:25 PM 發表
我只聽到一隻臨死的狗在叫
好似古惑仔叫“差佬打人”咁樣

引用:
原帖由 ichthys2 於 2021-1-14 01:01 PM 發表

據了解,警務處國安處今早採取行動,在多區拘捕11名涉嫌「協助罪犯」的人士。據悉是涉及12港人案件。 被捕人士包括九龍城區議員黃國桐、學聯前副秘書長何潔泓的母親等。警方中午前帶黃國桐返回位於福佬村道的議員辦事處搜查,離開時黃國桐高叫堅持民主、法治、人權,不要放棄的口號.........

新聞來源連結:
https://hk.news.yahoo.com/遭警方帶返議員辦事處搜查-黃國桐離開時高叫口號-042902223.html
古惑仔律師

引用:
原帖由 ichthys2 於 2021-1-14 01:01 PM 發表

據了解,警務處國安處今早採取行動,在多區拘捕11名涉嫌「協助罪犯」的人士。據悉是涉及12港人案件。 被捕人士包括九龍城區議員黃國桐、學聯前副秘書長何潔泓的母親等。警方中午前帶黃國桐返回位於福佬村道的議員辦事處搜查,離開時黃國桐高叫堅持民主、法治、人權,不要放棄的口號.........

新聞來源連結:
https://hk.news.yahoo.com/遭警方帶返議員辦事處搜查-黃國桐離開時高叫口號-042902223.html
刑事釘佢擼屍牌再取消埋議員資格佢會唔會失業㗎

當咗佢自己係乜嘢英雄義士咩

引用:
原帖由 春天強勁的山羊 於 2021-1-14 19:00 發表

刑事釘佢擼屍牌再取消埋議員資格佢會唔會失業㗎
去黃色經濟圈囉

引用:
原帖由 鐵打醫師何英彪 於 2021-1-14 19:00 發表

古惑仔律師
係古惑佬

𨳊叫係自知沒路嘅恐懼表現

引用:
原帖由 thanks123654 於 2021-1-14 18:24 發表
開心事,點解近來咁多...............................
小鳳姐出場都出到攰晒

人渣敗類,洗守籮友

除牌啦!師爺都無得佢撈

引用:
原帖由 behappy1997 於 2021-1-14 01:16 PM 發表
冇埋律師牌,條契弟呢鑊都幾咁。 
大劣師牌由大劣師供會控制,成間供會都由反共反港人仕把持,佢唔會釘牌。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]