• 瀏覽: 16,307
  • 回覆: 197
  • 追帖: 1
+3
引用:
原帖由 cskch 於 2021-1-14 10:41 AM 發表
深圳鹽田人民法院今早(30日)就12港人案作出判決,涉組織他人偷越邊境罪的鄧棨然、喬映瑜,分別被判有期徒刑3年及2年;李宇軒等8人偷越邊境罪罪成,被判有期徒刑7個月。至於廖子文及黃臨福兩名未成年港人,因自願認罪而不獲起訴,兩人今早11時由深圳警方移交香港警方,在天水圍警署獲安排與家人和律師會面。

12港人關注組晚上表示,其中一名未成年港人已與家屬會面,家屬形容他神情緊張,避談有關鹽田看守所的 ...
肯定唔會講啦,睇今日黃蛇頭被捉就知咩事了,講唔定就係佢兩個立功了。

引用:
原帖由 alex33hewlett 於 2021-1-14 11:05 AM 發表
遲下被 "舟紙落".
咁就要警方成立一個保護要人組,專門保護篤灰的傑出人士。

引用:
原帖由 牛屎華 於 2021-1-14 11:12 AM 發表
曱甴媽有冇檢查曱甴仔菊花有無受損?
不如檢查下兩個腎喺唔喺度好過啦

傻閪閪咁

引用:
原帖由 cskch 於 2021-1-14 10:41 AM 發表
深圳鹽田人民法院今早(30日)就12港人案作出判決,涉組織他人偷越邊境罪的鄧棨然、喬映瑜,分別被判有期徒刑3年及2年;李宇軒等8人偷越邊境罪罪成,被判有期徒刑7個月。至於廖子文及黃臨福兩名未成年港人,因自願認罪而不獲起訴,兩人今早11時由深圳警方移交香港警方,在天水圍警署獲安排與家人和律師會面。

12港人關注組晚上表示,其中一名未成年港人已與家屬會面,家屬形容他神情緊張,避談有關鹽田看守所的 ...
係咪篤完灰驚俾黃9黑暴渣報復???

哩個人才,可能遲下直接回越南。唔會系香港蒲頭住。過三幾年改個名再哩

引用:
原帖由 1333333 於 2021-1-14 10:44 AM 發表
手足係用來出賣自由,你班走狗暴徙曱甴如膠套一樣
咁睇下D手足抵唔抵出賣啦, D手足個個D仆街嚟嘅, 自己亦唔係咩好人, 就梗係秒篤啦.
最戇9係黃國桐, 12柒8月已經被捕, 咁L多個月都唔撇坐定定等拉, 真係信得過手足唔篤灰?

引用:
原帖由 cskch 於 2021-1-14 11:13 AM 發表

佢都係坦白講哂成件事出來姐. 我地叫佢做 "污點證人" 好聽D
唔應該叫污點證人,應該稱為“事實的還原者”。

引用:
原帖由 cskch 於 2021-1-14 11:13 AM 發表

佢都係坦白講哂成件事出來姐. 我地叫佢做 "污點證人" 好聽D
污點證人都未算好聽, 應該叫戴罪立功

引用:
原帖由 Newpopcorn2 於 2021-1-14 12:01 發表

咁睇下D手足抵唔抵出賣啦, D手足個個D仆街嚟嘅, 自己亦唔係咩好人, 就梗係秒篤啦.
最戇9係黃國桐, 12柒8月已經被捕, 咁L多個月都唔撇坐定定等拉, 真係信得過手足唔篤灰?
佢點會估到手足會篤灰.. 可能同手足簽左NDA.

叫咩咩關注組都係契弟嚟!

引用:
原帖由 cskch 於 2021-1-14 12:05 PM 發表

佢點會估到手足會篤灰..
六七十歲人咁L天真?

回港都還要再受香港刑責而且罪加一等!有排你哋受!

追主謀退船飛錢

睇手粥篤灰係我近排既興趣,真係好睇過荷里活猛片

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]