• 瀏覽: 16,277
  • 回覆: 197
  • 追帖: 1
+3
廖、黃:大佬唔係我地篤既,我地從來都冇講過「黃國桐」三個字,真係冇講過㗎😂😂😂

引用:
原帖由 鐵路嘅牛油果 於 2021-1-14 11:19 發表
到時痴瘋出嚟,你哋去問下佢會唔會高談闊論監獄生活
咁佢一定會,咁鍾意出風頭

引用:
原帖由 cskch 於 2021-1-14 10:41 AM 發表
深圳鹽田人民法院今早(30日)就12港人案作出判決,涉組織他人偷越邊境罪的鄧棨然、喬映瑜,分別被判有期徒刑3年及2年;李宇軒等8人偷越邊境罪罪成,被判有期徒刑7個月。至於廖子文及黃臨福兩名未成年港人,因自願認罪而不獲起訴,兩人今早11時由深圳警方移交香港警方,在天水圍警署獲安排與家人和律師會面。

12港人關注組晚上表示,其中一名未成年港人已與家屬會面,家屬形容他神情緊張,避談有關鹽田看守所的 ...
呢兩位, 而家求神拜佛個官唔好輕判自己。 出返去分分鐘被劈十碌八碌。

引用:
原帖由 cskch 於 2021-1-14 10:41 AM 發表
深圳鹽田人民法院今早(30日)就12港人案作出判決,涉組織他人偷越邊境罪的鄧棨然、喬映瑜,分別被判有期徒刑3年及2年;李宇軒等8人偷越邊境罪罪成,被判有期徒刑7個月。至於廖子文及黃臨福兩名未成年港人,因自願認罪而不獲起訴,兩人今早11時由深圳警方移交香港警方,在天水圍警署獲安排與家人和律師會面。

12港人關注組晚上表示,其中一名未成年港人已與家屬會面,家屬形容他神情緊張,避談有關鹽田看守所的 ...
傳媒總期望人人都係子華神,一見記者就有稿唱出黎。

現實佢地只係一班逃犯,東窗事發重有乜好發表,唔通話看守所好食好住唔捨得返香港?

篤灰不應緊張,你班手足入面敢殺人既大多數都走左佬,剩低d鍵盤戰士唔洗驚佢地

人哋講真話有乜問題

家屬問:有冇爆 ?
曱甴:支吾以對🤭

支持重判

引用:
原帖由 lostofbubble 於 2021-1-14 10:51 AM 發表
良心發現講真話, 唔驚手足私了咩!!
黃絲篤灰有良知

黑色創作力又大爆發

正常篤完灰,緊係神情緊張,避談看守所經歷啦

提議曱甴仔盡快出聲明,話自己絕對唔會自殺。

今朝拉左十幾個協助。。。係咪?

死曱甴:篤你咪篤你囉,你估真係當你係手足呀,儍仔

引用:
原帖由 dannyocean 於 2021-1-14 12:07 發表
廖、黃:大佬唔係我地篤既,我地從來都冇講過「黃國桐」三個字,真係冇講過㗎😂😂😂
一個講黃X桐,  另一個講黃國X?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]