• 瀏覽: 22,757
  • 回覆: 206
+8
美國國務院1月12日宣布因應權力交接,宣佈取消官員外訪計劃,當中包括美國駐聯合國大使克拉夫特(Kelly Craft)訪問台灣的計劃。台灣外交部表示感

真係笑死,呢個空心菜小丑真係快啲收皮啦。

新聞來源連結:

https://www.hk01.com/article/574 ... utm_medium=referral

又咩好笑?
佢要嚟唔通唔畀佢嚟?
佢唔嚟唔通迫佢嚟?
除咗美國仲有邊個可以幫到台國抵抗中國?

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-1-14 10:38 AM 發表
美國國務院1月12日宣布因應權力交接,宣佈取消官員外訪計劃,當中包括美國駐聯合國大使克拉夫特(Kelly Craft)訪問台灣的計劃。台灣外交部表示感

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210114/426321325913542656596732.jpeg/D4Q-98XcEE_Gxl97k9EQ9a2Na3D8ryKV_jpquP46arg?v=w1280r16_9
會否是中尾枱底較勁的結果??!!

引用:
原帖由 s-chris 於 2021-1-14 10:41 AM 發表
又咩好笑?
佢要嚟唔通唔畀佢嚟?
佢唔嚟唔通迫佢嚟?
笑你契媽蔡English生雞仔抵抗中國?做condom啦

可以返屋企慢慢食瘦肉精

引用:
原帖由 eos888 於 2021-1-14 10:44 AM 發表

笑你契媽蔡English生雞仔抵抗中國?做condom啦
無偈
唔舔美
佢無立足之地
無美國一直強力支持
中華民國最遲上世紀50年代就無咗

引用:
原帖由 s-chris 於 2021-1-14 10:48 AM 發表

無偈
唔舔美
佢無立足之地
無美國一直強力支持
中華民國最遲上世紀50年代就無咗
美國支持台灣去死呀嘛睇吓香港嗰班小丑🤡

引用:
原帖由 s-chris 於 2021-1-14 10:41 發表
又咩好笑?
佢要嚟唔通唔畀佢嚟?
佢唔嚟唔通迫佢嚟?
咁搞笑. 但咁多年來, 美國"幫"親既地區/國家, 都係無好下場架喎.

Englishit除哂褲出哂水, 尾國至話唔入?

無機會幫肥狗含撚真可惜

咪係囉,真係國際笑話,人地開張期票就玩到啲白痴尿都標埋咁濟,沖晒出嚟話人地去親就用戰機點樣點樣

引用:
原帖由 eos888 於 2021-1-14 10:50 AM 發表

美國支持台灣去死呀嘛睇吓香港嗰班小丑🤡
香港無更無偈
但台灣有啲不同
起碼中國仲未夠膽搞掂埋佢

引用:
原帖由 cskch 於 2021-1-14 10:52 AM 發表

咁搞笑. 但咁多年來, 美國"幫"親既地區/國家, 都係無好下場架喎.
都唔係咁講
日本咪幾好
韓國咪又幾好
台灣到依家都仲係幾好

引用:
原帖由 s-chris 於 2021-1-14 10:54 AM 發表

香港無更無偈
但台灣有啲不同
起碼中國仲未夠膽搞掂埋佢
你俾啲心機發你個春秋大夢啦!台灣經濟靠邊度啊?七八十年代靠電腦底板電子零件,美國唔做因為污染環境得好勁!呢十年台灣經濟靠乜嘢?自己搵嚟睇吓啦!井🐸

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]