• 瀏覽: 22,756
  • 回覆: 206
+8
呆灣爛菜自我感覺良好

引用:
原帖由 老納 於 2021-1-14 11:02 AM 發表

身為中國人,點解要搵美國去抵抗中國,點解唔好好反醒一下,國民政府當年二戰結束後曾經佔盡上風都要輸咗大陸俾共產黨!
條友系暗黃,但又陰濕。話我系黃絲…

引用:
原帖由 s-chris 於 2021-1-14 11:22 AM 發表

講你自己
路遙知馬力你俾心機倉底見你啲手足啦

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 s-chris 於 2021-1-14 10:41 AM 發表
又咩好笑?
佢要嚟唔通唔畀佢嚟?
佢唔嚟唔通迫佢嚟?
除咗美國仲有邊個可以幫到台國抵抗中國?
姐係本身條女話約你出街 你gel晒頭 j都洗乾淨埋
之後條女放你飛機 同第2個去開房 之後你無可奈可又唔敢發脾氣仲要扮笑

咁你話好唔好笑呢

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-1-14 10:38 AM 發表
美國國務院1月12日宣布因應權力交接,宣佈取消官員外訪計劃,當中包括美國駐聯合國大使克拉夫特(Kelly Craft)訪問台灣的計劃。台灣外交部表示感

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210114/426321325913542656596732.jpeg/D4Q-98XcEE_Gxl97k9EQ9a2Na3D8ryKV_jpquP46arg?v=w1280r16_9
美國搵個掃街嘅過去訪問,菜婆都 大鑼大鼓宣傳啦!

肥菜弄濕西張開腿鬼佬唔插腫統喎,屌!

引用:
原帖由 s-chris 於 2021-1-14 11:21 AM 發表

台灣無中國咁傻
做呢啲嘥錢嘥時間嘢
台灣仲有錢咩?

引用:
原帖由 s-chris 於 2021-1-14 10:41 AM 發表
又咩好笑?
佢要嚟唔通唔畀佢嚟?
佢唔嚟唔通迫佢嚟?
要幫當日侵華就幫左啦!國共內戰又唔幫?幫手分豬肉就有份

引用:
又咩好笑?
佢要嚟唔通唔畀佢嚟?
佢唔嚟唔通迫佢嚟?
尾國靠得住,豬都識爬樹!

中國又贏
@larry64
@highbury64

肥元帥未能趕及送呆蛙一程!

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2021-1-14 11:23 AM 發表

條友系暗黃,但又陰濕。話我系黃絲…
當日就係我哋啲正常有分析能力嘅人,對有歪理想法的人不加以糾正及打擊,導致上一次社會事件!黃黃藍藍唔重要,香港有言論自由,最重要係守法,同埋不要鼓勵別人去犯法!

蔡蔡子買左咁多美國瘦肉精豬肉,但家陣佢想見下啲二打六嘅機會都無

引用:
又咩好笑?
佢要嚟唔通唔畀佢嚟?
佢唔嚟唔通迫佢嚟?
黃屍黑暴曱甴真係死剩把臭口,做人真係辛苦咯

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]