• 瀏覽: 22,803
  • 回覆: 206
+8
唔嚟幫台灣慳返畢買煤錢,又交少期保護費

妖!仲有—星期換主人了,咪咁天真啦!條菜好似小朋友有糖食咁?

引用:
原帖由 習總囊囊 於 2021-1-14 10:53 AM 發表
咪係囉,真係國際笑話,人地開張期票就玩到啲白痴尿都標埋咁濟,沖晒出嚟話人地去親就用戰機點樣點樣
都可以講你去親我就派軍機打柒你,即刻驚到標尿叫停

引用:
原帖由 老納 於 2021-1-14 11:06 AM 發表

未夠膽?唔好扮盲喇!中國日日派軍機去台灣附近飛嚟飛去,你台灣淨係起機去驅趕啲油錢都快負擔不起了
始終唔夠膽飛入領空
扮盲嗰個係你自己
油錢畀得起
賣返多啲電子嘢畀中國就有錢

引用:
原帖由 s-chris 於 2021-1-14 10:56 AM 發表

都唔係咁講
日本咪幾好
韓國咪又幾好
台灣到依家都仲係幾好
日本點好? 本來諗住搞東奧可以翻身, 點知雪上加霜

引用:
原帖由 s-chris 於 2021-1-14 10:41 AM 發表
又咩好笑?
佢要嚟唔通唔畀佢嚟?
佢唔嚟唔通迫佢嚟?
除咗美國仲有邊個可以幫到台國抵抗中國?
同是中國人,為何要獨立呢?

引用:
原帖由 eos888 於 2021-1-14 11:10 AM 發表

唔通你識?懂台灣文宣打飛機你就叻!
又係嗰句
睇嚟你真係無咩料到

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-1-14 10:38 AM 發表
美國國務院1月12日宣布因應權力交接,宣佈取消官員外訪計劃,當中包括美國駐聯合國大使克拉夫特(Kelly Craft)訪問台灣的計劃。台灣外交部表示感

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210114/426321325913542656596732.jpeg/D4Q-98XcEE_Gxl97k9EQ9a2Na3D8ryKV_jpquP46arg?v=w1280r16_9
臺灣人近期變左,變到極度無恥

之前又吹超過百幾日零確診,但坐公交依然硬性規定戴口罩,而又不斷輸出確診個案到其他國家

真正臺灣人無恥即無敵

引用:
原帖由 s-chris 於 2021-1-14 11:15 AM 發表

始終唔夠膽飛入領空
扮盲嗰個係你自己
油錢畀得起
賣返多啲電子嘢畀中國就有錢
不如你又叫台灣戰機飛過中線俾我開下眼界先啦!

引用:
原帖由 s-chris 於 2021-1-14 11:16 AM 發表

又係嗰句
睇嚟你真係無咩料到
你咁有料🤣仲喺度寫文宣?🐸

引用:
原帖由 gayroadhardwalk 於 2021-1-14 11:15 AM 發表

日本點好? 本來諗住搞東奧可以翻身, 點知雪上加霜
同台灣一樣
有中國呢個客仔
又有美國保護
點唔好?

引用:
原帖由 永不言敗888 於 2021-1-14 11:16 AM 發表

同是中國人,為何要獨立呢?
怕咗習大大及中共啩

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-1-14 10:38 AM 發表
美國國務院1月12日宣布因應權力交接,宣佈取消官員外訪計劃,當中包括美國駐聯合國大使克拉夫特(Kelly Craft)訪問台灣的計劃。台灣外交部表示感

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210114/426321325913542656596732.jpeg/D4Q-98XcEE_Gxl97k9EQ9a2Na3D8ryKV_jpquP46arg?v=w1280r16_9
再過多幾日拜登就會成為這個位面的揸fit人如他不同意的話,除非你想唔撈如果唔係就唔好搞咁多嘢😊

引用:
原帖由 老納 於 2021-1-14 11:17 AM 發表

不如你又叫台灣戰機飛過中線俾我開下眼界先啦!
台灣無中國咁傻
做呢啲嘥錢嘥時間嘢

引用:
原帖由 eos888 於 2021-1-14 11:17 AM 發表

你咁有料🤣仲喺度寫文宣?🐸
講你自己

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]