• 瀏覽: 70,753
  • 回覆: 1,043
+123
引用:
原帖由 jumboleung 於 2021-1-14 07:41 AM 發表
律師兼九龍城區區議員黃國桐,今早(14日)6時許在其個人社交網頁發帖,表示警務處國家安全處人員,在早上登門把他帶走。消息

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210114/photo/bkn-20210114071740654-0114_00822_001_01b.jpg?20210114073905

轉載~

律師兼九龍城區區議員黃國桐,今早(14日)6 ...
永久釘牌,坐監啦!

引用:
原帖由 jumboleung 於 2021-1-14 07:41 AM 發表
律師兼九龍城區區議員黃國桐,今早(14日)6時許在其個人社交網頁發帖,表示警務處國家安全處人員,在早上登門把他帶走。消息

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210114/photo/bkn-20210114071740654-0114_00822_001_01b.jpg?20210114073905

轉載~

律師兼九龍城區區議員黃國桐,今早(14日)6 ...
12柒頭皮, 邊有咁好組織力, 有錢去買boat 學渣boat

後面一定有人backup既,果然揾到

12+1 蛇人案,d卜街黃屍系都中意+1!

引用:
原帖由 billyfung11 於 2021-1-14 07:47 AM 發表

黃律師
我地香港人一定支持你,加油
黃劣屍 我哋香港人唔會支持你,抵死😁😁😁

引用:
原帖由 opclk99 於 2021-1-14 07:47 AM 發表
抵L死
一定有啲嘢嘅 ! 無由無厘頭上門拉佢。

而家先拉明顯比人篤灰12暪逃重演當年出賣耶so

引用:
原帖由 Duncan_Nadal 於 2021-1-14 07:47 AM 發表
你都有今日
唔通十二瞞徒講咗啲嘢 ?

最緊要黃曱甴有事

好波

引用:
原帖由 油站強勁的核心 於 2021-1-14 07:48 AM 發表
律師
十隻手指有長短,律師都有好有壞。

引用:
原帖由 19010101 於 2021-1-14 07:56 AM 發表
一早起身有好消息,早餐又要飲喜力,飲勝

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2021-1-14 08:00 AM 發表

愈來愈發覺要鬥賤,鬥舐,鬥篤灰
要將人性最醜陋一面發揮出黎
近年香港愈來愈多呢D人🤷
舉報罪行是好市民責任

應該係十二瞞徒係大陸招供爆你出來嘅!

引用:
原帖由 green2016 於 2021-1-14 07:57 AM 發表

條 Lan 仔返尼爆大鑊,拘捕行動似乎只係剛剛開始,買定花生等睇戲 😀

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2021-1-14 07:51 AM 發表
現今社會好人難做
做好人會被黃屍黑暴曱甴屍了,真係好難做😔

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]