• 瀏覽: 6,412
  • 回覆: 127
+3
和平

引用:
原帖由 hw1chan 於 2021-1-14 06:02 AM 發表
應該獲得諾貝爾和平獎
@Peter_H 齊齊出黎撐下當奴侵啦

引用:
原帖由 hw1chan 於 2021-1-14 06:02 AM 發表
應該獲得諾貝爾和平獎
和平就可以開槍殺平民

睇黎肥奧真係諗住接收侵既"遺產"
呢個時候仲不離不棄
2024 侵好大機會無得選
呢個時候肥奧仲唔係名正言順侵既繼任人咩

引用:
原帖由 人黃腦自殘 於 2021-1-14 06:41 AM 發表
支持侵侵發動內戰,將威脅全人類和平嘅美帝國徹底消滅,

諾貝爾和平獎非他莫屬
又真

salute

引用:
應該獲得諾貝爾和平獎
因為喪侵將美國魔鬼真面目展示全球!

引用:
原帖由 人黃腦自殘 於 2021-1-14 06:41 AM 發表
支持侵侵發動內戰,將威脅全人類和平嘅美帝國徹底消滅,

諾貝爾和平獎非他莫屬
全力支持

真係笑L死人,支持獲其他獎都冇咁好笑。佢有和平過嗎?😂😂🤣

引用:
原帖由 softwarek 於 2021-1-14 07:06 AM 發表
一個國家總統令到一個國家一年內死三十幾萬人而不作為,還不知廉恥地提名諾貝爾和平獎,那是天大的諷刺
接近四十萬,今日美國死亡數目是393468!

除了和平獎,醫學獎,文學獎都要囉齊!

妖, 佢老尾根本係武力威脅亞拉伯國家, 佢地唔簽就搵藉口打Q佢地...
70年代開始, 美元石油都係靠威嚇人地出黎, 人渣垃圾國

兩個傻子一齊著草,有個伴

引用:
原帖由 一眼關七 於 2021-1-14 05:58 AM 發表
美國總統特朗普被指控煽動叛亂面臨第二次彈劾之際,國務卿蓬佩奧周三(13日)在官方社交網站Twitter帳戶發文,暗示特朗普推動以色列與阿拉伯和平,應該獲得諾貝爾和平獎。

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20210114/photo/bkn-20210114033053189-0114_00992_001_01b.jpg?20210114040745
呢個好笑

互吹

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]