• 瀏覽: 10,945
  • 回覆: 74
+2
洪志,近況如何?
法輪功的定位如何?

違反了國安法,
法輪功有否辯解?

法輪功,是否定位是邪教定義?,
希望大家斟酌
/

仍然自由自我, 永遠高唱國歌, 走遍鄉里~~
粥粉麵飯, 皆陣列在前!!
臨兵鬥者,皆陣列前行!!
枉美國咁支持法輪功,李教主法力無邊,連宇宙大爆炸都可以控制,竟然由得美國二千萬人確診死過三十萬人,點都講唔通啦。

引用:
原帖由 DocHolliday 於 2021-1-14 05:36 AM 發表
枉美國咁支持法輪功,李教主法力無邊,連宇宙大爆炸都可以控制,竟然由得美國二千萬人確診死過三十萬人,點都講唔通啦。
若無美國支援。法輪功的李教主,可以長生不老嗎?
法輪功教主可否澄清?

傳聞個76洪志去佐見上帝啦,幾年都冇浮過頭

近況好似唔錯

引用:
原帖由 泉船 於 2021-1-14 06:03 AM 發表

法輪功教主可否澄清?
還有日本、台灣做后台。

引用:
原帖由 泉船 於 2021-1-14 06:03 AM 發表

法輪功教主可否澄清?
法輪背有如果有美國支持
到底是政府?或是右翼團體?
還有大家不知道暗黑勢力?
過去法輪不會對美國大選介入如此之深
如果背後老闆是國務院
民主,共和兩黨輪替執政在美國是常態
沒道理選舉結束,法輪仍死咬拜登不放
不擔心拜登這個新老闆上台會清算法輪?
這次選舉已經引起美國主流媒體關注
現在連YT都封法輪相關新聞頻道
說實在,不知法輪在美國亂有何目的?
美國真發生內戰或不停的動亂,對誰有好處?
拜登上台後FBI應該會介入調查
大家都想知法輪想搞咩野鬼

引用:
原帖由 sclee1209 於 2021-1-14 20:48 發表

法輪背有如果有美國支持
如果背後老闆是國務院
美國真發生內戰或不停的動亂 ...
梗又唔系喎!如果搞得亂美國,中央畀個大功佢。

引用:
原帖由 caorenjie 於 2021-1-14 11:48 PM 發表

只是法輪功暴露出來了政治野心而已
在國內時法輪功就有干政的企圖心
不然怎么會當初發動幾萬人包圍中南海?
逃到米國只是收斂了,這次看到了機會難得而已
政治野心都要學會教訓
當年包圍中南海事件,就係做得太過火
至會搞到中央政府出手定為邪教
敗走美國後,仍然不知進退?
除左網路,佢地係美國通街派免費報紙造謠
到左大選結束後,侵侵官司全輸
塵埃落定就應該收手
點解明知大勢已去,侵侵根本翻唔到盤
仍然要繼續搞事?
唔通真係要玩到拜登清算為止?

美國越亂,邊個會高興?
全世界美國宿敵有中國,俄羅斯,伊朗,北韓
真有能力搞美國只有中國,俄羅斯
再用排除法,法輪始終針對中國
剩下最大嫌疑得返俄羅斯有能力

引用:
原帖由 caorenjie 於 2021-1-15 12:22 AM 發表

米國唔會蠢到把俄羅斯的外圍組織
寄養在米國本土,如果真系俄羅斯養的狗cia fbi會蠢到二十多年不知道?
之前法輪功選擇站隊,站錯了邊!現在只有狗急跳牆死抱特朗普大腿還說不定有一線生機
我的理解
法輪有自己基本主張反中
但係佢搞咁多媒體養咁多人,係需要大量資金援助
因為特朗普上台後
據講特朗普通俄門案,話唔定有把柄係俄羅斯手上
侵侵幾年來對普京一直都好客氣,從未試過口出惡言
大家仲記唔記得,侵侵上台後刪左國務院部分預算
預算係用黎支助反其他國家政府組織
意思係水喉冇放咁多水,法輪呢類組織自然資金吃緊
俄羅斯勢力有可能就趁機參與支援法輪
老謀深算普京支助法輪幫侵侵,另方面又可分裂美國
可謂一箭雙鵰
對侵侵黎講,只要連任,只要選舉翻盤
至於美國分唔分裂侵侵一啲都唔在乎
既然法輪呢幾年以及大選都幫侵侵
侵侵又點會去郁法輪?
我的觀察,為何法輪上屆大選,以前美國大選
並冇好似呢次咁介入咁深
推測係呢一次有另外勢力介入法輪
睇下香討版上幾位支持侵侵,用的論點幾乎同大妓院同一個鼻孔出氣
YT有香港人頻度同講普通話,鋪天蓋地式支持侵侵反拜登
我稍為睇一下,幾乎出自同一個模式,散播謠言啲料同大妓院用的一樣
上屆美國大選冇印象法輪咁用力

中國希唔希望川建國連任? 好難講
但係普京一定樂見
敘利亞內戰,打左咁多年侵侵一撤軍
俄羅斯軍隊就長驅直入
兩亞戰爭美國冇插手,普京成為調停人
俄羅斯勢力又可以毫無阻擋的介入

引用:
原帖由 sclee1209 於 2021-1-14 08:48 PM 發表

法輪背有如果有美國支持
如果背後老闆是國務院
我個人認為,政,教是兩個獨立思想。
修身就好了,
干政,涉政,就大大不妥。
日君咁喜愛政治,但受教庭冷待。

我相信那宗教是有底線的。

====
外國勢力支持的。就攪到內戰。

引用:
原帖由 sclee1209 於 2021-1-14 08:48 PM 發表

法輪背有如果有美國支持
如果背後老闆是國務院
無金主,教會會咁落力去支援物資給黑暴有教會容身,有水,有飯,有糧,有裝備?

連拜登都得罪埋,可能下次要改名做玩輪院

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]