• 瀏覽: 51,685
  • 回覆: 516
  • 追帖: 3
+21
損人不利己,最賤。

唔理乜顏色都好,咁做就折墮!

引用:
原帖由 光棍man 於 2021-1-14 12:25 AM 發表
無論係黃藍絲做都係錯,浪費食物,真係唔啱
同意

引用:
原帖由 onepunchman101 於 2021-1-13 11:43 PM 發表
榕x,呢間係黃店呢㗎。
咁就抵死,藍營good job

曱甴藥不夠

引用:
原帖由 LouAu 於 2021-1-13 10:42 PM 發表
疫情期間,本港各行各業大受打擊,飲食業更是首當其衝。寶林一間車仔麵店昨日(12日)收到顧客電話落單,稱需要10多人份量的車仔麵,合共價值1,021元,並要求送到附近一間店舖。未料當餐廳職員準備好食物送

https://resource01-proxy.ulifestyle.com.hk/res/v3/image/content/2850000/2851262/OG_1024.jpeg

香 ...
鱔稿

引用:
原帖由 Chris.yukman 於 2021-1-14 12:48 AM 發表
原來呢個可能係打擊黃色經濟圈霸權的好方法.
多謝閣下替天行道!

如果我去開我會幫襯佢。
相信大部份香港人都係有人情味。

引用:
原帖由 1450 於 2021-1-13 11:40 PM 發表
係黃店,阿六仔又唔知

叫嗰個都係衰架喇,不過知道曱甴店又覺得間車仔麵好抵死喎😂

黃店無交眾籌費,玩死佢為止

浪費?想當日,班手足周圍打爛美心,火燒360,打爛港鐵,燒垃圾桶掘磚,無所不用其極破壞,呢啲又係唔係浪費呀?你撐暴,小小懲戒你$1000大元,咪便宜左你囉!嘈乜撚啫

引用:
原帖由 1450 於 2021-1-13 11:40 PM 發表
係黃店,阿六仔又唔知

都估到係曱吃曱喇
仲有10碗車仔面要成千蚊?!即喺成一舊水一碗?!曱由又響度作大扮可憐

引用:
原帖由 無上帝 於 2021-1-14 01:02 AM 發表

首先,任何人走單走數,係唔岩.
其次,黃店賤格,我唔會支持黃畜.
講真,知道係黃店食蕉,個人安樂左D.
總之,唔支持走單走數.
我都唔支持無衣食行為,叫做發生黃店身上,個心舒服啲

幾大仇口都唔可以浪費食物作為報復,咁做會折壽。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]