• 瀏覽: 51,849
  • 回覆: 516
  • 追帖: 3
+21
引用:
原帖由 mm170240279 於 2021-1-14 05:43 PM 發表

我點撚知呀, 你咪打個電話問下檔垃圾面檔打亂種老細囉
聽你講港仔成日食能住台仔,班台仔應該好憎港仔

黃絲話 : 請尊重所有餐飲業同事共珍惜食物

叫你老母接多兩個客, 比錢你醫番好個精神病先再講啦,
小係老母呀, 又比錢你個臭西老母賺啦, 仲唔講多謝?

引用:
原帖由 河原町 於 2021-1-14 05:45 PM 發表

聽你講港仔成日食能住台仔,班台仔應該好憎港仔
我理撚得佢憎唔憎港仔呀??

引用:
原帖由 mm170240279 於 2021-1-14 05:47 PM 發表

我理撚得佢憎唔憎港仔呀??
所以咪叫成千蚊外賣玩9班港仔囉

引用:
原帖由 河原町 於 2021-1-14 05:48 PM 發表

所以咪叫成千蚊外賣玩9班港仔囉
I don't know

引用:
原帖由 DARKSILVER 於 2021-1-14 04:01 PM 發表

黃店?
作故仔然後唱衰果間地產?
正常咁大張單肯定會留電話 DOUBLE CONFIRM 的!
其實係咪呢間舖經呢間地產租, 業主唔肯減或者唔續約?

By the way,
1000幾元10幾碗車仔輀真心貴!
當1021/15碗 都 68 元碗!
住宅sales 通常唔做工商鋪,有第2D同事做

引用:
原帖由 mm170240279 於 2021-1-14 05:42 PM 發表
d黃絲小朋友話唔鍾意間舖,
都掃鳩人地360啦,
呢d垃圾面檔, 個湯淡少少,
班畜牲黃絲打個電話玩七佢有幾奇
佢求神拜佛都望d黃絲唔好唔鍾意佢間舖呀

咁師兄又講得冇錯, 你俾著美心, 有得揀, 一千蚊外賣, 一日玩一次都lur飯應, 當交陀地好L過裝修.
黃畜呢D天理循環, 嚴重暴力不割蓆, 區區一千蚊外賣就鬼屌咁嘈

我好記得當年佔中, 當班黃衰鳩左後,
又係不斷有d人出來話乜野唔好講黃定藍,
當時我已經話唔撚好放過佢地
終於事隔兩年後就搞壇咁既野
家下大家仲諗住唔好講政治???
要講政治既係呢班死老母, 唔係我地.

我教大家, 專登咁樣玩人,
都可能係違犯, 但叫外賣,
只係一個商業行為, 口頭承諾係可作證據,
但無話唔可以取消,  落柯打後未收到外賣前打去取消,
那只是商業糾紛, 事主大可告到小額錢債審裁署
講撚完

引用:
原帖由 Newpopcorn2 於 2021-1-14 05:32 PM 發表

得嘞, 痙攣哥你話事啦
又到五毛敗陣既尾聲環節,玩人生攻擊

引用:
原帖由 mm170240279 於 2021-1-14 06:00 PM 發表
我好記得當年佔中, 當班黃衰鳩左後,
又係不斷有d人出來話乜野唔好講黃定藍,
當時我已經話唔撚好放過佢地
終於事隔兩年後就搞壇咁既野
家下大家仲諗住唔好講政治???
要講政治既係呢班死老母, 唔係我地.

我教大家, 專登咁樣玩人,
都可能係違犯, 但叫外賣,
只係一個商業行為, 口頭承諾係可作證據,
但無話唔可以取消,  落柯打後未收到外賣前打去取消,
那只是商業糾紛, 事 ...
果千零蚊,去轉日本都唔止啦,告9人分分中洗得仲多錢,仲要唔知搞幾耐,自己攞嚟煩

引用:
原帖由 LauLQ 於 2021-1-14 06:03 PM 發表

又到五毛敗陣既尾聲環節,玩人生攻擊
次次沒了沒完都係你贏架啦阿展鑾哥

引用:
原帖由 workdboy169 於 2021-1-14 05:54 PM 發表

住宅sales 通常唔做工商鋪,有第2D同事做
會唔會係佢屋企無錢交租比人追, 玩返人轉頭?

引用:
原帖由 樓上進擊的羔羊 於 2021-1-14 08:30 AM 發表

師兄題外話,我好鍾意你個網名
多謝你

真係過份

太落後了

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]