• 瀏覽: 3,796
  • 回覆: 36
新冠肺炎肆虐全球,不少國家已經開展新冠疫苗接種計劃,其中牛津疫苗已在英國率先被接種。不過,有澳洲專家指,因牛津疫苗效用率比其他新冠疫苗低,恐難達至群體免疫目標,促澳洲政府停止接種牛津疫苗計劃。不過,澳

香港訂左好多,要唔要專家再審視一下?

新聞來源連結:

https://inews.hket.com/article/2 ... 效用率低難群體免疫?mtc=20023

自己友屎眼聯盟都唔撐

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2021-1-13 10:33 PM 發表
牛津低?
科興???
連科興都不如最啱曱甴打

引用:
原帖由 siu_siu_nei_00 於 2021-1-14 12:35 AM 發表

連科興都不如最啱曱甴打
但牛津疫苗係最平。
個人覺得,牛津疫苗會係大陸疫苗的競爭對手,
係窮國之中一較高下。

勝負就視乎中共肯畀幾多「補貼」。

外國最新的疫苗技術會改變基因,令人類基因突變,以後可能會生癌或者生弱智低能畸形BB

要達到“群體免疫”, 一定要大量人先犧牲既;呢點美國就做到嘞~

引用:
原帖由 goold 於 2021-1-14 11:54 PM 發表
外國最新的疫苗技術會改變基因,令人類基因突變,以後可能會生癌或者生弱智低能畸形BB
咁恐怖

引用:
原帖由 siu_siu_nei_00 於 2021-1-14 12:35 AM 發表

連科興都不如最啱曱甴打
曱甴吾打牛津,睡龜疫苗~一定死全家。

引用:
原帖由 WongManTak 於 2021-1-15 01:54 AM 發表
效用率高過中國的!
呢個只不過係啲小黃人自瀆相信巴西嘅新聞報道姐,新聞報道只係講咗結果嘅一小部份然後以偏概全,特登做低中國疫苗,咁都好唔少啲人同正常人爭中國疫苗,想打中國疫苗嘅人有福了!

引用:
原帖由 goold 於 2021-1-14 11:54 PM 發表
或者有超能力既X-Men呢
睇下狼人幾好打?

引用:
原帖由 CB1668_2 於 2021-1-14 12:42 AM 發表

但牛津疫苗係最平。
個人覺得,牛津疫苗會係大陸疫苗的競爭對手,
係窮國之中一較高下。

勝負就視乎中共肯畀幾多「補貼」。
睇反中白痴人係邊, 就知佢城心底信中國疫苗定外國疫苗多d...

而且佢地判斷既野, 都已經7左唔知幾多次了...

咁用邊隻好D﹖澳洲自己都有研發疫苖的成果又如何﹖

主題標籤 #新冠肺炎
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]