• 瀏覽: 6,768
  • 回覆: 147
  • 追帖: 2
+3
幾時炒能哂啲黃色公墓員?

引用:
原帖由 小浪子 於 2021-1-13 10:28 PM 發表
幾時炒能哂啲黃色公墓員?
問題系點知班人黃。佢地可以不認。同del fcebook.tg.ig.whatapp
.twitter

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2021-1-13 08:03 PM 發表

因為香港政府入面好多黃人
香港政府裏面有好多黃人,又有好多為官避事嘅人。

攻擊國家根本就會拉去坐監啦. 仲講乜嘢炒魷吖.

國際標準香港可以跟隨

美國標準呀,香港班黃屍公墓猿一早要炒晒

引用:
原帖由 ichthys2 於 2021-1-13 07:53 PM 發表
據美媒當地時間12日報道,紐約市長白思豪(Bill de Blasio)在一個電視講話中強調,如果有任何紐約市公務員被證明攻擊美國政府,包括參加1月6日發生在華盛頓的騷亂,他們將被解僱.......

紐約市長白思豪說得好,香港政府必須要向白市長好好學習,對奸邪妖獸必須要心狠手辣,決不可心慈手軟。

新聞來源連結:
https://www.dotdotnews.com/a/202101/13/AP5ffea987e4b00123a565457b.html
林鄭,你聽唔聽到呀

引用:
原帖由 ichthys2 於 2021-1-13 07:53 PM 發表
據美媒當地時間12日報道,紐約市長白思豪(Bill de Blasio)在一個電視講話中強調,如果有任何紐約市公務員被證明攻擊美國政府,包括參加1月6日發生在華盛頓的騷亂,他們將被解僱.......

紐約市長白思豪說得好,香港政府必須要向白市長好好學習,對奸邪妖獸必須要心狠手辣,決不可心慈手軟。

新聞來源連結:
https://www.dotdotnews.com/a/202101/13/AP5ffea987e4b00123a565457b.html
正常吖!我出糧俾你唔系叫你反我呀!

引用:
原帖由 cskch 於 2021-1-13 07:58 PM 發表

黃絲呢排好靜. 點解咁奇怪?
挖緊窿比自己用

引用:

新聞來源連結:
美國又打壓異見,又唔比表達訴求啦?

香港政府太廢
學下國際標準

你老尾, 打壓言論自由

引用:
原帖由 cskch 於 2021-1-13 07:58 PM 發表

黃絲呢排好靜. 點解咁奇怪?
唔見晒人
就算死4件手足,我所在既黃谷無人敢屌美國一句

附件

20210110_174506.jpg(102.31 KB)

呢D咪國際標準囉, 黃屍公墓完都應該炒

唔明點解香港政府可以容忍,咁多人或機構,或團體,一邊食政府飯,一邊反政府?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]