• 瀏覽: 2,962
  • 回覆: 55
引用:
原帖由 powerantivirus 於 2021-1-14 10:50 AM 發表

美英爆得咁利害
抗疫能力好弱

打了第一劑
之後之後確診
好大可能會感染
護士打左亦不會自己隔離再打第二劑再隔離

希望確診只是輕微病徵
而家睇返 其實西方疫苗個有效率計算方法 係有問題
不過點都好 時間會證明一切
唔需要耐 一個月後
如果西方疫苗個有效率未如宣傳所言去到95%
好快就會有報導指疫苗接種者受感染既消息

引用:
原帖由 2013gundam 於 2021-1-14 10:09 AM 發表

而家睇返 其實西方疫苗個有效率計算方法 係有問題
不過點都好 時間會證明一切
唔需要耐 一個月後
如果西方疫苗個有效率未如宣傳所言去到95%
好快就會有報導指疫苗接種者受感染既消息
如果95%
我想施打者無菌室住兩個月有土抗體實可以

引用:
原帖由 powerantivirus 於 2021-1-14 11:04 AM 發表

所以可見英專家用甚麼腦想野
咁白痴
玩onLine人都知必輸

護士確診再傳染比另一病人
病人再傳染家人
社區大爆發

點解七專家不想下縮知時間再打第二劑
第一劑後隔幾日驗下有無抗體再打第二劑
例如十個打了第一劑
有一過打了第二劑成功有抗體
少一個人感染己減輕醫療負擔
打完第一針應該要畀啲時間個身體作出反應
隔四個星期打應該係藥廠建議
依家應該係啲政客要做到好多人有得打(政績工程?)
所以亂嚟
將啲用嚟打第二針嘅存貨嚟派街坊
最後可能係全部蟻民白打一場

引用:
原帖由 桑下樽前 於 2021-1-14 10:21 AM 發表

打完第一針應該要畀啲時間個身體作出反應
隔四個星期打應該係藥廠建議
依家應該係啲政客要做到好多人有得打(政績工程?)
所以亂嚟
將啲用嚟打第二針嘅存貨嚟派街坊
最後可能係全部蟻民白打一場
最後有醫療專家把關
點可以為做數亂出政策
害死己打針人士

仲有班英人無咁聽話
無戴口罩又人羣聚集
感染人數上升好正常

神奇 疫苗

引用:
原帖由 hkfc002 於 2021-1-13 07:37 PM 發表
95% 係點計嫁
95%受感染

引用:
原帖由 流西水股 於 2021-1-14 04:38 PM 發表

95%受感染
咁計法???

https://youtu.be/HtsIDpiF5hY

引用:
原帖由 1333333 於 2021-1-13 07:26 PM 發表
打咗都中獎 美英緊急注射批准即係揾大批白老鼠送終
外國最新的疫苗技術會改變基因,令人類基因突變,以後可能會生癌或者生弱智低能畸形BB

【挪威有23人在接種輝瑞疫苗后死亡】挪威藥品管理局稱,挪威有23名接種美國輝瑞公司和德國BioNTech公司疫苗的人死亡。所有死亡病例記錄都發生在免疫力低下的80歲以上老年人身上。

美國紐約州民主黨眾議員Adriano Espaillat:我上周接種第二針新冠肺炎疫苗(由輝瑞制藥/BioNTech研發)之后,1月13日檢測結果顯示我感染新冠肺炎病毒,目前居家隔離。我知道,疫苗發揮作用需要時間。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]