• 瀏覽: 40,503
  • 回覆: 519
  • 追帖: 2
+8
引用:
原帖由 tomymt 於 2021-1-13 12:07 PM 發表
遲D法庭要揾個精神科醫生坐陣!
即場治療......D黃官

陸續找數,正義唔會冇到。

香港太多呢類又讀唔成書,做嘢又懶嘅人,屋企唔識教,變左搵懲教署去教。政府應該收返佢地錢。

Why why why................ it is unfair....................

弓起🖕兩位💩垃圾💀
人生精彩了🤭

笑你露毛臭化,隻隻黑暴曱甴上到法庭都話自閉症,過廣活躍症,精神症,這已不是求情理由了。
自閉症竟然亂咁打人

引用:
原帖由 hw1chan 於 2021-1-13 12:01 PM 發表
做埋克警D衰野
你啱啱响契哥度返嚟呀,美麗風景線好唔好睇呀,有無被華盛頓啲警察執咗劑呀。

上到庭,大部份YC都係智力有問題或者家庭有問題,真係不幸

引用:
原帖由 LEE1989 於 2021-1-13 12:08 PM 發表
18歲中六生邊有$7000
唔找數咪破產或加刑囉

事主揾個心理學家評估他心理所受創傷,連專家的費用,犯人一世人都可能賠不了..

入去坐慢慢醫吧死曱甴。

引用:
原帖由 hw1chan 於 2021-1-13 12:01 PM 發表
做埋克警D衰野
又要恭喜仆街死黃甴去坐監

包食宿

引用:
原帖由 siuroy123 於 2021-1-13 11:52 AM 發表
前年元朗7.21事件發生後兩個月,有大批市民到元朗聚集,期間有店舖遭破壞,有途經現場的下班人士疑因政見不同遭「私了」,被迫跪在馬路上及遭人掟玻璃樽。一名有份「私了」路人的送貨員早前在區院承認暴動和非法禁錮兩罪,而一名有份參與破壞的學生則承認非法集結罪。法官直斥售貨員的行為非常野蠻,今(13日)判他入獄40個月,而學生則被判入勞教中心。  

兩名認罪的被告分別是32歲送貨員張裕泰,及18歲中六 ...
見到啲曱甴逐個人生更精彩真係大快人心!

40個月就是應得的,
可喜可賀!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]