• 瀏覽: 25,314
  • 回覆: 306
  • 追帖: 2
+9
巴西買唔起揮瑞 只可以買大陸疫苗 冇計

引用:
原帖由 SayYouSayMe 於 2021-1-13 01:52 PM 發表

巴西鬼國有咁個反中上腦嘅精神病總統,故意做低中國疫苗數據都唔出奇,巴西人既然係咁信唔過中國貨,都係唔用好啦!
專登做到 50.00001%...
驚死自己無得用...

引用:
原帖由 危機 於 2021-1-13 02:16 PM 發表
係,梗食50.38%, 當買大細。

引用:
原帖由 危機 於 2021-1-13 02:16 PM 發表
巴西有買俄羅斯的疫苗.

https://www.reuters.com/article/ ... -week-idUSKBN29D2XM

之前講到咁好
正式數據變成咁
而且仲未肯公怖測試設計及數據嘅詳細資料
令我哋忠黨愛國人士有點失望

引用:
原帖由 Versailles 於 2021-1-13 02:12 PM 發表
留名等睇政府公佈 市民選擇疫苗數字
唔知會唔會話為免做成羊群效應,數字唔公開呢。

引用:
中國傳統滅活疫苗成本好高...
揮瑞可以平過佢唔出奇...
不過要班巴西老粗喺運輸過程嚴格保持低溫...
我諗佢地窮 L 未必做到...

輝瑞至今已經死了近十人,政府專家應該仔細研究每一個個案,這樣才是重視人命安全和認真負責任的政府,否則就是靠害,是殺人兇手.

引用:
原帖由 hfceddie 於 2021-1-13 14:22 發表

唔知會唔會話為免做成羊群效應,數字唔公開呢。
唔公佈都唔緊要 到時市民一面倒選擇去打某一種疫苗 會有供不應求情況 到時真相就會大白

引用:
冇用點解side錢買
重要加單

咁同美國買大豆呀ma...….平wor

引用:
原帖由 FENFAY 於 2021-1-13 02:28 PM 發表
輝瑞至今已經死了近十人,政府專家應該仔細研究每一個個案,這樣才是重視人命安全和認真負責任的政府,否則就是靠害,是殺人兇手.
條巴西總統外號巴西傻侵呀
明未呀

引用:
原帖由 FENFAY 於 2021-1-13 02:28 PM 發表
輝瑞報告有交待喎,你唔知咩?

呢條廢柴終於沖出嚟打飛機,打到好撚興奮精盡人亡。

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-1-13 01:54 PM 發表

藍尸仲打唔打科興疫苗??
你放心輝瑞的好嘢一定留畀你條廢柴打。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]