• 瀏覽: 21,201
  • 回覆: 213
  • 追帖: 2
+5
引用:
原帖由 rayrayccw 於 2021-1-13 07:47 AM 發表
濕鳩肥蓬唔係去台灣咩
牠才不敢. 到時解放軍派幾架殲20去接機佢都唔知點算.

件事顯示出肥佬老蓬已經提早失去話事權,仲有一個星期就要提早向拜登交班,川普命運會好慘,逃不了被檢控,美國表面民主,但係還是要受軍方掌控,川普在軍方壓力下不得不提早交權。

有趣

詭計多端

菜菜子落錯注,有排妳受,可能輸身家?

縮沙了!

可能係呆灣佬叫停,你想搵藉口連任啫!我唔想打仗,你唔好搞鳩我,最多同你買多兩架二手飛機

引用:
原帖由 wkngtw 於 2021-1-13 08:07 AM 發表
菜菜子一早洗乾淨,滰(讀音:琼)乾水,點算?
用青瓜玩住先

引用:
原帖由 都沒有 於 2021-1-13 08:30 AM 發表
係唔係驚去到台灣省機楊,迎接佢嘅係解放軍?
可能有意外空難

引用:
原帖由 rayrayccw 於 2021-1-13 07:47 AM 發表
濕鳩肥蓬唔係去台灣咩
肥貝殼話自己冇得撈之後去呆灣旅行啫

引用:
原帖由 briancccc 於 2021-1-13 09:49 AM 發表

佢老公係煤礦大亨,佢此行為私多過為公囉,應該想賣煤比台灣。要知美國頁岩油出名貴,都可以買到美國成台灣最大入口國,你就知菜菜子幾闊佬啦。
台彎人有錢姐,不過佢地有學童就為左嚮應飢饉三十連午餐都唔食攪到外人以為佢地無錢攪左唔少助養計劃,所以話我地唔好一相情願去助養台灣兒童,因為佢地好富有

引用:
原帖由 jlam829 於 2021-1-13 08:58 AM 發表

劇本可改改, 飛機途中轉飛北京, 落機侵侵高舉五星旗同前來接機嘅劉鶴熱烈擁抱, 互相問好。
用最正宗既北京口音講 : 中國萬歲 😀

呆灣大失所望

呢一刻 我諗菜菜子心裡面會覺得
DIU你老母 呢個時候黎 你想整死我咩
好彩今次解左套

呢個所謂美駐聯國大使
睇返背景資料
其實只係一個用錢買返黎既官位
條女根本就無外交經驗以及國際人脈
最重要係佢第N任老公係賣煤炭既

之前 美官訪完台後 菜菜子就立刻宣佈開放萊豬
再睇返 1月開始無耐 萊豬已經進台
所以你話雙者無關係 真係搵鬼信 (不過台灣外號叫鬼島...)

好老實 我到而家都唔明白
中央仲對台灣咁客氣做乜野
唔打 咪經濟制裁囉
用對澳洲果招
我就睇下台灣去邊度搵錢去餵老美呢頭狼

國務院向新老細表忠

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]