• 瀏覽: 1,040
  • 回覆: 14
意大利米蘭大學(University of Milan)牽頭的一個國際研究團隊,在2019年11月10日的一個呈皮膚炎症狀的25歲女性患者的

暫時意大利粉係最先出現covid-19 患者嘅地方。繼續留意劇情發展!

新聞來源連結:

https://std.stheadline.com/realt ... 利一名女子2019年11月已染新冠病毒

COVID-19發源地愈來愈撲朔迷離。

CB仔仲唔出黎話做假?

世衛組織扮睇唔到

多國已驗出早於中國發現的病毒,但世衛來華三次調查,從來唔去更早發現既地區

引用:
原帖由 starr 於 2021-1-19 11:53 AM 發表
多國已驗出早於中國發現的病毒,但世衛來華三次調查,從來唔去更早發現既地區
佢咁做,即係話比人聽以後唔想被查,最好唔好做第一個發現國姐

英國 9 月已發現新型冠狀病毒, 
但 12月先通服... 
刻意隱瞞足足 3 個月... 
令病毒擴散加速... 
唔知有無責任要負呢? 

呢D事實兼黃屍係唔會睇

引用:
原帖由 starr 於 2021-1-19 11:53 AM 發表
其實都ok喎,只要佢地確認2019年12月中武漢的是中國的零號病人,咁就唔使再講野啦。

引用:
原帖由 lam4451 於 2021-1-19 11:57 AM 發表

其實都ok喎,只要佢地確認2019年12月中武漢的是中國的零號病人,咁就唔使再講野啦。
一直覺得上年情況好可疑,連中國自己都未知乜野事,外國媒體們就瘋狂炒作,好似早知一定出事咁
然後中國通報封城警告全世界,西方又好似事不關己咁

引用:
原帖由 lingling_cc 於 2021-1-19 11:40 AM 發表
CB仔仲唔出黎話做假?
佢9縮了

講乜都冇用, 黃絲眼盲心盲, 邊度會自打嘴巴㗎

引用:
疫區比較危險,當然唔會去啦。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]