• 瀏覽: 15,390
  • 回覆: 280
  • 追帖: 2
+9
引用:
原帖由 louie186 於 2021-1-13 12:28 PM 發表
笑左
2019年9月武漢已經有武肺啦,當時中國專家仲大大聲話唔使驚,唔會人傳人喎

上網查多次啦樓主
9月?會唔會係你搞錯

引用:
原帖由 billyfung11 於 2021-1-13 01:11 PM 發表

你見唔見到有d回應我係唔會覆
因為廢事拉低我個討論質素
bye
低級公墓員仲有得拉低

係美國肺炎,意大利咪撚想冒充

零號病人怎樣首先得到武漢肺炎病毒?

引用:
原帖由 豆芽生 於 2021-1-12 07:40 PM 發表
查尾國最實際
美帝話電子煙 引致肺炎單野好可疑

引用:
原帖由 billyfung11 於 2021-1-13 04:45 PM 發表

國民素質唔提升
下次只會再來杭州肺炎
四川肺炎,山西肺炎
拒絕戴口罩運動發源於美國. 5G傳播新冠病毒說法源於美國.
(然後英國有人燒5G發射台. 如果美國有5G發射台. 應該都會出事)
反疫苗運動發源於美國. 連小羅拔甘迺迪和羅拔迪尼路都支持.
仲有大把美國人到而家都唔信新冠真有其事. 認為係深層政府陰謀400個英國旅客在瑞士接受隔離期間出逃.
英美國民質素真係非常高. 足夠為全球人民表率呢………

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 montejo 於 2021-1-12 07:13 PM 發表
意大利一個研究團隊發現一名女子2019年11月10日感染新型冠狀病毒肺炎(COVID-19),令她成為意大利新冠肺炎「零號病人」。研究結果1月7日在《英國

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210112/425740271766999040934527.jpeg/BE6r-YalOx-5dCyxEZyVO5ZKgdZXSveNaddby2nXW8 ...
禾信軍人運動會,美國佬播毒

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]