• 瀏覽: 15,556
  • 回覆: 173
  • 追帖: 1
+2
引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2021-1-12 06:35 PM 發表
石鏡泉??係咪教人攞藤條打仔嗰個
現在廢青就是沒有比藤條打,所以自私,不負責任,狂妄,還有搞暴動,攬炒。

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2021-1-12 08:06 PM 發表

佢係深藍,南安公會嘅人
低能黃能唔能好扮藍啦。

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-1-12 07:11 PM 發表

7.21鄉黑搧惑者浦頭啦?幾時回港投案?!
721,班甲甴去衝擊人地,甲甴不是總動員咩,出埋議員,黒暴還要黑媒浩浩蕩蕩,都唔夠鄉勇打,無春用啦。

人地鄉勇保護自己家鄉,有問題咩?

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2021-1-12 08:12 PM 發表

我認真㗎!我仲同前中西區區議會主席葉X成影過相
甘就真系超級反骨仔啦。

引用:
原帖由 win9876432 於 2021-1-12 06:26 PM 發表
盈富基金被捲入中美角力之中,盈富基金管理人道富環球因應美國制裁一些恒指成分股的中資股,就謂會依從美國政府旨意,不再買入這些被制裁的股票。至於會否沽出,看日後美國政府的要求。

盈富基金於今日港股收市報28.4元,升1%。

對於盈富基金管理人道富環球的舉動,《經濟日報》專欄作家石鏡泉今日撰文籲「炒咗道富啦!」
他表示,作為持有一手盈富基金的投資者,呼籲各盈富基金投資者,為了本身利益,建議港府 ...
仲有炒埋發行窩輪搞IPO美資証券商

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2021-1-12 08:12 PM 發表

但係虐兒係犯法㗎喎
教仔啦,咩叫虐兒,低能仔。

好像台灣娃娃兵甘啊,訓練叫虐待,結果等比大陸武統啦。

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2021-1-12 08:14 PM 發表

反乜骨仔呀
所以就是黃能咯。

引用:
原帖由 erectdick 於 2021-1-12 06:33 PM 發表
炒就係正確。
x2

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2021-1-12 06:35 PM 發表
石鏡泉??係咪教人攞藤條打仔嗰個
你想試吓,蕂條蚊豬肉

引用:
原帖由 win9876432 於 2021-1-12 06:38 PM 發表
全世界啲基金邊個想買中國股票嘅,請炒晒美國基金佬,佢哋唔方便買,唔好難為佢哋
x2

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]