• 瀏覽: 15,449
  • 回覆: 173
  • 追帖: 1
+2
支持石鏡泉

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2021-1-12 08:27 PM 發表

又咩黃能呀
明就好。

引用:
原帖由 JamesPong_007 於 2021-1-12 06:37 PM 發表

教人打人已觸犯香港法律
你不如話柒朗普犯咗美國法律啦

引用:
原帖由 chowcn 於 2021-1-12 06:39 PM 發表
換管理公司啦,大陸有四大銀行,四大券商,間間都可以接手!
本地接都可以

引用:
原帖由 黃金38 於 2021-1-12 20:35 發表

你不如話柒朗普犯咗美國法律啦
查緊啦!

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2021-1-12 06:35 PM 發表
石鏡泉??係咪教人攞藤條打仔嗰個
唔係滕條,係膠水喉。

引用:
原帖由 北區小霸王 於 2021-1-12 08:35 PM 發表

本地接都可以
可以,
同時公司員工要簽署聲明及宣誓擁護《基本法》、效忠特區並對特區政府負責.

引用:
原帖由 JamesPong_007 於 2021-1-12 06:37 PM 發表

教人打人已觸犯香港法律
選擇性不執法。

引用:
原帖由 win9876432 於 2021-1-12 06:26 PM 發表
盈富基金被捲入中美角力之中,盈富基金管理人道富環球因應美國制裁一些恒指成分股的中資股,就謂會依從美國政府旨意,不再買入這些被制裁的股票。至於會否沽出,看日後美國政府的要求。

盈富基金於今日港股收市報28.4元,升1%。

對於盈富基金管理人道富環球的舉動,《經濟日報》專欄作家石鏡泉今日撰文籲「炒咗道富啦!」
他表示,作為持有一手盈富基金的投資者,呼籲各盈富基金投資者,為了本身利益,建議港府 ...
咪係,請個唔買得中國股的美國人管理中國基金,聽起上來都幾白癡,哩啲咁荒謬的事係香港先有

跟合約做啦!唔係話炒就炒到嘅

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2021-1-12 06:35 PM 發表
石鏡泉??係咪教人攞藤條打仔嗰個
屌,吾撚識就咪撚搭嘴啦

引用:
原帖由 win9876432 於 2021-1-12 06:26 PM 發表
盈富基金被捲入中美角力之中,盈富基金管理人道富環球因應美國制裁一些恒指成分股的中資股,就謂會依從美國政府旨意,不再買入這些被制裁的股票。至於會否沽出,看日後美國政府的要求。

盈富基金於今日港股收市報28.4元,升1%。

對於盈富基金管理人道富環球的舉動,《經濟日報》專欄作家石鏡泉今日撰文籲「炒咗道富啦!」
他表示,作為持有一手盈富基金的投資者,呼籲各盈富基金投資者,為了本身利益,建議港府 ...
基金追蹤恆指成份股,可以話係唔使做有錢收,阿離豬阿狗都識,炒啦。

「炒咗道富啦!」跪低求饒搏同情

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]