• 瀏覽: 26,615
  • 回覆: 281
+6
引用:
原帖由 edbe 於 2021-1-12 07:20 PM 發表
支持肥佩奧過黎試下東風
中國的核武數量極為有限..........最少都要一年左右時間才可以追回安全水平.....!!
在威力上中國核武不輸其他國家多少......有可能是全世界最強.....只是數量上不足......!!
只要補回數量之不足........出手只是時間問題...!!

其實唔祗係show比肥西睇,係比俾埋美軍睇,要開波隨時奉陪

試條毛咩!直接打柒老美啦!

提示: 違規內容已被屏蔽

引用:
原帖由 香香一言堂 於 2021-1-12 05:58 PM 發表
事實係無論中國現在怎樣強大,武器嘅肌肉仍不如老美。果個白痴胡錫進當自己係習總,話派飛機去台灣,不自量力。
老美如果夠中國打一早打啦!中國打贏台灣百分至一百

佢又要揾大佬幫拖

引用:
原帖由 神殿老子 於 2021-1-12 05:47 PM 發表
應該解放金門先
崩口人忌崩口碗!宇宙第一強國就系連廈門對嘅金門都攻不下,入侵軍全軍覆沒!其他在閩敗軍其後成為入侵南韓嘅不自願軍先頭炮灰部隊。

引用:
原帖由 香香一言堂 於 2021-1-12 05:58 PM 發表
事實係無論中國現在怎樣強大,武器嘅肌肉仍不如老美。果個白痴胡錫進當自己係習總,話派飛機去台灣,不自量力。
叫肥蓬去台灣你就知派唔派囉

引用:
原帖由 yuk777044 於 2021-1-12 06:57 PM 發表
夠閪膽打咩!搵口交部打個咀炮仲實際啦
打唔打仗唔緊要,最緊要係香港捉曱甴。

武統台灣....

引用:
原帖由 油站強勁的核心 於 2021-1-12 06:13 PM 發表

吓!
又叫人衝, 自己鬆

試炮..................諗起都興奮

引用:
原帖由 小魔怪 於 2021-1-12 06:32 PM 發表

老美遠道而來到阿爺周邊打難度很大,阿爺無先主動攻擊老美情況下,美軍唔會有二戰被偷襲珍珠港反擊既意志,況且打杖要洗很多錢,老美點勁都唔會短時間內可以結束戰事,老美計數咁叻自已識計
2個有核打擊力既國家, 邊會真打, 大家都係咁易 show 下肌肉, 跟住繼續做生意

最多叫D小弟打下代理人戰, 跟住賣武器俾佢哋, 軍火生意繼續做

蔡婆幾時去街市賣菜

引用:
當年韓戰形勢中國更為惡劣,未一樣打到美國佬趴趴走