• 瀏覽: 27,020
  • 回覆: 494
  • 追帖: 3
+16
引用:
原帖由 謀人寺 於 2021-1-12 10:02 PM 發表

在閣下眼中原來聽話就係狗,咁你D仔女千其唔好聽話,唔係又係狗,你仔女是狗,咁佢父母即係你又係狗,你d仔女最好像你咁做曱甴,咁你就唔使做狗,不過都係畜牲,睇來你都係只能在畜牲道輪回
Diu,你真係以為領導係你老豆一樣,所以話你做左九都唔L知係無LDL錯你啦,咁on9你話係咪扺D先。

引用:
原帖由 明亮的晨星二 於 2021-1-13 08:22 AM 發表

前一次選到戲子,上一次選到傻子,今次選到瘋子…唔緊要啦,下一次會選到個好架啦,耐心等待
你沒得選,還要玩一輩子,你番屋企拜神吧啦,哈哈哈。
即係我娶個老婆有問題都係自己選擇嘅,你就揾番你老豆老母幫你揀啦,哈哈。

引用:
原帖由 buomjwit 於 2021-1-13 05:44 PM 發表

Diu,你真係以為領導係你老豆一樣,所以話你做左九都唔L知係無LDL錯你啦,咁on9你話係咪扺D先。
你呢D曱甴咪幻想左自己是人,是領導,點知俾國安法一野打回原形,成個畜牲樣現出來

引用:
原帖由 Fromhell411 於 2021-1-13 04:26 PM 發表

犯民政棍被肥佬黎、美國佬、英國佬同菜菜子呃。
黃C被犯民呃。
學生被黃C教師、同學呃。[
一個呃一個,個個豬咁蠢!蠢都係一種原罪!
我唔覺得D犯民系被呃,佢地擺明系與虎謀皮,當反中央系一門發大財既長遠賣國生意甘有計劃地發展。怎樣籌集黑金,怎樣把無市場以十幾二十年時間打造到侵蝕各階層既大市場,怎樣套利、安排後路等都系考慮周詳。只系意外想唔到殺出個程咬金本土黑暴出黎爭埋一份仲爆埋大鑊,搞到自己騎虎難下提早俾亞爺收佢地檔。呢班犯民政棍最可恥。

引用:
原帖由 謀人寺 於 2021-1-13 05:57 PM 發表

你呢D曱甴咪幻想左自己是人,是領導,點知俾國安法一野打回原形,成個畜牲樣現出來
你自己做人做九都未分清,人地係曱甴其實都係你自己幻想?有咁嘅國家就有咁嘅人民,以為靠吹國家就可以被尊重?還遠了。

引用:
原帖由 buomjwit 於 2021-1-13 08:40 PM 發表

你自己做人做九都未分清,人地係曱甴其實都係你自己幻想?有咁嘅國家就有咁嘅人民,以為靠吹國家就可以被尊重?還遠了。
講緊美賊國?咁又係,200年靠搶靠殺靠惡邊有人會尊重

引用:
原帖由 buomjwit 於 2021-1-13 08:40 PM 發表

你又是慘D,連自己是畜牲都唔知,有咁的家人就有咁的你,唔好以為所有都像你和你家人都係畜牲,你離做人還遠呢

贊成。

引用:
原帖由 paoon 於 2021-1-12 04:27 PM 發表
路透社今日(1月12日)引述消息報道指,北京正考慮徹底改變香港政治制度,包括修改立法會選舉制度,以進一步打擊民主派的影響力,料今年9月立法會

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210112/425694411695853568453710.jpeg/a2N4U4hEympIIyLrpLLqfO8jWc8j94ofc0T5k3NE-ZM

路透社今 ...
吹咩曱甴條氣吾順,快去英國

引用:
原帖由 paoon 於 2021-1-12 04:35 PM 發表
全國人大常委會副秘書長、基本法委員會主任李飛表明這已是最佳的普選制度,人大常委會8.31決定沒有時效,對以後各屆特首普選都有效,未實施的決定不可能改

全國人大的決定原來咁兒戲
專玩你班曱甴吹咩

引用:
原帖由 paoon 於 2021-1-12 04:39 PM 發表

問題係當時中央同香港都有人講到831決定係神聖不可侵犯,原來係一時一樣。
吹咩

引用:
原帖由 版煮報夢. 於 2021-1-12 04:48 PM 發表
只係當權者唔察覺 一尾顧住經濟 不理民生抱怨, 唔識政治去澳洲耕田啦
走啦去澳洲啦

引用:
原帖由 paoon 於 2021-1-12 04:53 PM 發表

這不是喜歡或不喜歡的問題,831決定唔係神聖不可侵犯咩?
又今日的我打倒昨日的我。
冇真普選都要

引用:
原帖由 paoon 於 2021-1-12 04:57 PM 發表

你有冇聽北大人講話,係特首普選前都不可修改。
邊個北大人講

引用:
原帖由 team123456 於 2021-1-12 09:34 PM 發表

1 唔認命咪沖上北京反抗囉,唔夠膽?

2 你地班仆街覺得共產黨唔好就要全世界認同呀,我覺得共產黨好喎
千祈唔好呀,上訪果個死果個,有版你睇

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]