• 瀏覽: 8,123
  • 回覆: 119
+4
引用:
原帖由 samsampigpig 於 2021-1-12 06:14 PM 發表

記憶中, 個件白痴仔林X曦好似係用黑色利是封, 仲以為自己好柒型.

其實, 只係無自信既人, 先會標奇立異, 令人對佢有另一種睇法 (自以為與別不同).

都遇過有白痴朋友, 用黑色利是封比利是我既小朋友 (朋友堆中一向玩嘢), 我回禮係白色利是封.
比得黑色利是, 就唔好怕收白色利是.  
有無比單數?

引用:
原帖由 a9668823 於 2021-1-12 08:47 PM 發表

有無比單數?
就係個單數, 所以佢當場反面. (因為係我屋企團拜, 所以搵到一蚊銀)

朋友, 從來唔嫌多.
但又要玩又玩唔起既「朋友」, 少一個都唔係壞事.

點解5賣黃色?

好顯叫人俾黑金

趁新年, 當然快快手手劏鳩d豬西黃絲啦
黃絲手足們, 快d叫你做雞的臭西老母接多兩個客比錢你地買呀.
除左利是封, 跟住仲會推出手足同天使系列,
儲定錢啦豬西

黃屍曱甴好個個快死全家,一定用得著

黃絲個腦成日諗緊點樣可以攬炒死全家, 呢D野又算得係咩喎 

用返黃色色都好啲吖嘛

引用:
原帖由 ichthys2 於 2021-1-12 03:50 PM 發表
黃圈喜歡「鬥黃」,就連傳統文化都要顛覆!有黃店在Fb上傳一張今年推出的利是封相片,利是封非但不是傳統的紅色,所採用的竟然是黑色,意思係黃到發黑咁話,每款還配上金色的黑暴主題圖案及不同文宣字句㖭.......

農曆新年竟然用黑色利市封,奸邪妖獸的思維,非我等凡夫俗子所能理解。

新聞來源連結:
https://www.dotdotnews.com/a/202101/12/AP5ffd125de4b00123a564e9f0.html
黃屎唔認中國人就唔好收或派利是了

唔緊要啊, 佢地用, 最好用時PO上網

咪笑佢地柒囉

宜拒收

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 ichthys2 於 2021-1-12 03:50 PM 發表
黃圈喜歡「鬥黃」,就連傳統文化都要顛覆!有黃店在Fb上傳一張今年推出的利是封相片,利是封非但不是傳統的紅色,所採用的竟然是黑色,意思係黃到發黑咁話,每款還配上金色的黑暴主題圖案及不同文宣字句㖭.......

農曆新年竟然用黑色利市封,奸邪妖獸的思維,非我等凡夫俗子所能理解。

新聞來源連結:
https://www.dotdotnews.com/a/202101/12/AP5ffd125de4b00123a564e9f0.html
中國的節日,黃人都慶祝??其實佢地真正節日只有721和831,仲有幾個on9死紀念日,新年關黃L事

引用:

新聞來源連結:
儍黃

放溪錢就岩

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]