• 瀏覽: 4,949
  • 回覆: 79
+7
引用:
原帖由 lung_block 於 2021-1-12 04:19 PM 發表

過左生育年紀既打,就算改左DNA,都唔會傳俾下一代..

至於年輕人,都係打番傳統滅活疫苗,以免遺害萬世...
過咗生育年齡嘅又怕觸動癌症基因……癌症醫就辛苦死唔醫就等死……我見之過怕怕,若真的要打我一定打技術成熟的

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2021-1-12 04:22 PM 發表

過咗生育年齡嘅又怕觸動癌症基因……癌症醫就辛苦死唔醫就等死……我見之過怕怕,若真的要打我一定打技術成熟的
但有例子係中左新冠肺炎後淋巴癌消失,不過唔知有冇其他後遺症...

引用:
原帖由 lung_block 於 2021-1-12 04:19 PM 發表

過左生育年紀既打,就算改左DNA,都唔會傳俾下一代..

至於年輕人,都係打番傳統滅活疫苗,以免遺害萬世...
年輕人其實唔打都得啦

引用:
原帖由 s-chris 於 2021-1-12 04:23 PM 發表

年輕人其實唔打都得啦
新冠病毒會破壞男性生殖功能的

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2021-1-12 04:24 PM 發表

新冠病毒會破壞男性生殖功能的
不信謠
不造謠
不傳謠

引用:
原帖由 s-chris 於 2021-1-12 04:32 PM 發表

不信謠
不造謠
不傳謠

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2021-1-12 04:33 PM 發表

12000086 12000087
個別人士嘅觀察
無全面統計對照
無法證明有因果關係

唔洗靠抹黑大陸疫苗去爭取支持既,想打就快d去打美國疫苗啦,無人阻你的。

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 eliskw2000 於 2021-1-12 05:13 PM 發表
唔洗靠抹黑大陸疫苗去爭取支持既,想打就快d去打美國疫苗啦,無人阻你的。
講嘅唔係事實至叫做抹黑,講嘢基於事實,並唔係抹黑,係尋找真相。

香港時間今晚午夜科興話會出報告喎。

用同一把尺,我都想睇吓佢點樣處理疑似個案(suspected cases)。希望有足夠資料,唔好又係得幾個數喎。如果佢疑似個案,PCR 檢測陰性都當確診嚟計有效率,我就佩服到五體投地喇!

真理愈辯愈明,係嘛?

用同一準則去比較唔同疫苗係好緊要。

有浮動先正常,一來就只講95%我先覺有問題,好像造數咁

引用:
原帖由 hfceddie 於 2021-1-12 07:12 PM 發表

講嘅唔係事實至叫做抹黑,講嘢基於事實,並唔係抹黑,係尋找真相。

香港時間今晚午夜科興話會出報告喎。

用同一把尺,我都想睇吓佢點樣處理疑似個案(suspected casses)。希望有足夠資料,唔好又係得幾個數喎。如果佢疑似個案,PCR 檢測陰性都當確診嚟計有效率,我就佩服到五體投地喇!

真理愈辯愈明,係嘛?

用同一準則去比較唔同疫苗係好緊要。
乜連登無人咩?

引用:
原帖由 lung_block 於 2021-1-12 02:59 PM 發表

醫學雜誌踢爆輝瑞實際有效率只係29%....

https://big5.ftchinese.com/story/001090962?topnav=china

曹辛:《英國醫學雜誌》副主編彼得•多西對輝瑞疫苗實驗方法的質疑,令人懷疑是否政治與商業考慮衝擊了科學。
更新於2021年1月11日 07:37 察哈爾學會國際輿情研究中心秘書長 曹辛 為FT中文網撰稿

本欄目由FT中文 ...
接受事實啦

劇本作咁耐都搞唔掂,香港藍友幫手用晒貨尾

引用:
原帖由 lung_block 於 2021-1-12 02:59 PM 發表

醫學雜誌踢爆輝瑞實際有效率只係29%....

https://big5.ftchinese.com/story/001090962?topnav=china

曹辛:《英國醫學雜誌》副主編彼得•多西對輝瑞疫苗實驗方法的質疑,令人懷疑是否政治與商業考慮衝擊了科學。
更新於2021年1月11日 07:37 察哈爾學會國際輿情研究中心秘書長 曹辛 為FT中文網撰稿

本欄目由FT中文 ...
俾返條外國既報導既LINK 你, 免得D YC話中文報紙佬收錢做事

https://defence.pk/pdf/threads/p ... -to-29-only.697801/

英國醫學期刊副主編, 話輝瑞成效只有19~29%

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]