• 瀏覽: 22,504
  • 回覆: 486
+10
又有人失業!
叫人制裁自已果D仆街政績

引用:
原帖由 allgoals 於 2021-1-12 02:35 PM 發表

唔係國安法喎,係黑暴,驚撚左班暴徒
現在不是有國安法嗎?仲邊有你所講的黑暴?

引用:
原帖由 ruspc2 於 2021-1-12 02:12 PM 發表
Supreme及Vans等知名美資品牌的母企VF Corporation宣布,將推行其亞太區業務的轉型計劃,其中,品牌營運中心及亞洲產品供應中心將撤出香港,分別遷往上海及新加坡。雖然集團未有交代撤出香

https://static01-proxy.hket.com/res/v3/image/content/2850000/2850290/3_1024.png

國安法下,外資有乜需要留係香港?
...
啲美資間間都預咗會犯國安法咩?

引用:
原帖由 onnam 於 2021-1-12 02:15 PM 發表
關國安法事?
上海無國安法?
哈哈!笑撚死我。。。

引用:
原帖由 ruspc2 於 2021-1-12 02:25 PM 發表

警咁又係,警察在法律之上,當眾打人都得。這個連上海都不可能。
美國黑警開槍打頭。點睇?

引用:
原帖由 傻瓜店小二 於 2021-1-12 02:34 PM 發表

一個賣衫既點解會驚國安法
見識過d本地鳩鳴團..........百9幾人買1件levis tee

引用:
原帖由 阿卡2 於 2021-1-12 02:36 PM 發表

港區國安法寫得好清楚WOW
你有什麼不明白,不清晰
嗰三個送中條件已好唔清楚。
黎智英案,人民日報竟然話苻合送中條件!

引用:
原帖由 ruspc2 於 2021-1-12 02:36 PM 發表

現在不是有國安法嗎?仲邊有你所講的黑暴?
有啊
尋日中大先發生一單

買件衫之麻?又關國安乜樹呀?

引用:
原帖由 ruspc2 於 2021-1-12 02:12 PM 發表
Supreme及Vans等知名美資品牌的母企VF Corporation宣布,將推行其亞太區業務的轉型計劃,其中,品牌營運中心及亞洲產品供應中心將撤出香港,分別遷往上海及新加坡。雖然集團未有交代撤出香

https://static01-proxy.hket.com/res/v3/image/content/2850000/2850290/3_1024.png

國安法下,外資有乜需要留係香港?
...
如果真係關國安法事就唔會去上海啦,藉口嚟啫

引用:
原帖由 AXXXA 於 2021-1-12 02:38 PM 發表
買件衫之麻?又關國安乜樹呀?
本土d鳩鳴團會買野咩????

國安法後, 法規上香港=上海,
那當然搬去大陸啦, 成本平很多,
人工及租金平50%以上.
香港地慘商大鑊了.....

引用:
原帖由 ninebirds 於 2021-1-12 02:37 PM 發表

啲美資間間都預咗會犯國安法咩?
但會上唔到網。
警察可以完全無ground block網站,又可任意涷結戶口,仲要成家涷結。

引用:
原帖由 ruspc2 於 2021-1-12 02:30 PM 發表

品牌銷售,更重要的營運中心係新加波。
係?咁點解唔去台灣?

上海勁多有錢人可以買得起

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]