• 瀏覽: 28,294
  • 回覆: 245
+5
引用:
原帖由 1333333 於 2021-1-12 10:31 AM 發表
中國共產黨取代中國台北省高科技後成為世界
應該係台灣省台北市

引用:
原帖由 6674 於 2021-1-12 10:59 AM 發表
西部交通網絡丶電力到位,但五行欠水。要增加調水力度
中線二三期配水及為華中補濕,河套汛期流往沙漠,西線要拍板上馬!

還有,教育農民正確用水,授人以漁。現在黃土高原也生產蘋果了。
黃河近年降雨量升,但沿岸固沙,護水土工程令河含沙量降.
在河汛期分流洪水入沙漠正好滿足拓展綠地,減少沙地,沙漠既方向..

https://kknews.cc/travel/yjzjx4n.html

引黃河凌水入沙漠,庫布其沙漠竟現「江南水鄉」

去一體化大勢所趨

引用:
原帖由 馬路G友 於 2021-1-12 10:39 AM 發表
大把地方做到啦,印度都做到啦印度佬識英文添啦,你估中國專利做世界工廠咩。
你錯了,第日中文才是世界語言,

印度係世界強姦大國,領先世界,無國家能及

引用:
原帖由 笑到最後 於 2021-1-12 09:51 AM 發表
大陸科技一日千里,遲早會用無人工廠,自動大量生產,AI協解決科技難題,再重生無限資源,無限能源。
乜L都無人1400000000人靠咩生存

妖,講咗等於冇講過

引用:
原帖由 fungdin2000 於 2021-1-12 11:07 AM 發表

你錯了,第日中文才是世界語言,

印度係世界強姦大國,領先世界,無國家能及
錯中文永不能取代字毋

鬥癈,港產 有猿教授出場,利害

引用:
原帖由 andyyyy 於 2021-1-12 10:50 AM 發表
兜個圈話你知中國無可取代!勁!事實上我都係咁話,東南亞人一般比較懶,只有中國同日本人比較勤力捱得,但日本工資高又唔係咁適合,唔搵中國搵得邊個?
日本+韓國有死症
就係睇論輩排資呢d19野..................

好多有能力既後生, 點叻都係under前輩(不論有冇料, 早入職就一世前輩)

前輩叻都算....廢既咁點

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2021-1-12 09:49 AM 發表
吊.........

專家冇料就收聲啦........冇料扮4條咪呢d lor…………中國取代中國........
所以,人人都是專家,嗡就得。

哈佛教授來過中國嗎

簡單講"無可替代"咪得囉!

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2021-1-12 09:50 AM 發表

講句廢話都寧捨長篇大論,教授就係有咁既本事
教授都未出過萬字論文,跟住總結6字真言:中國取代中國

引用:
原帖由 andysan4 於 2021-1-12 09:54 AM 發表
屌!
哈佛教授講嘅野仲廢過袁國勇
但袁漢奸真係廢到冇下限喎

奸邪妖獸曰︰「印度、巴西、越南、印尼.......任何國家都可以取代中國,竟然咁都唔知!」

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]