• 瀏覽: 1,860
  • 回覆: 43
+2
蠢先會黃

拉親既唔係失業漢就係智障,一係就殘廢…又話手足個個大學專才?係因為專才推傻仔去送頭?定其實大部份都係連低端毅進都不如既垃圾?

黃畜個撚個上庭唔係變弱智就變白痴

附件

黃絲狗044.jpg(55.01 KB)

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-1-12 10:46 AM 發表

垃圾社工全香港都有
呢類高B仔, 一定要服侍同倉大佬, 晚晚唱後庭花.

行為好嚴重!咩叫好彩無乜傷害?要警察眼都盲先叫嚴重?即係仆你—下暈咗死唔去算好彩?無乜事?

支持追捕曱甴!!!

YC果然係弱智

原來大部分黃人真係弱智

庇護工場包裝工行為能力存疑
是否有人背後教唆?

又想用弱智去減刑

又證明黃畜都是從庇護工場出來的

引用:
原帖由 abc1200 於 2021-1-12 12:24 PM 發表
又想用弱智去減刑
覺唔覺個個上到庭都話自己唔係白癡就係有問題

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-1-12 07:11 AM 發表
28歲庇護工場男包裝工於前年在機場用雷射筆照射警長及警員的眼睛,被控一項在公眾地方管有攻擊性武器罪及兩項襲警罪。香淑嫻裁判官今於沙田法院指被

https://image.stheadline.com/f/680p0/0x0/100/st/90e6f277db40c2f70c07c0b582851de6/stheadline/inewsmedia/20210111/share_2021011117012142020.png
唔係低b仔d都信黃暴,入晒心, 何況真係低!

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-1-12 07:11 AM 發表
28歲庇護工場男包裝工於前年在機場用雷射筆照射警長及警員的眼睛,被控一項在公眾地方管有攻擊性武器罪及兩項襲警罪。香淑嫻裁判官今於沙田法院指被

https://image.stheadline.com/f/680p0/0x0/100/st/90e6f277db40c2f70c07c0b582851de6/stheadline/inewsmedia/20210111/share_2021011117012142020.png
尼個好明顯係重度弱智啦吓話?

唔監禁過唔知衰!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]