• 瀏覽: 48,584
  • 回覆: 387
  • 追帖: 2
+16
引用:
原帖由 hk5234 於 2021-1-11 11:49 PM 發表
「青山依舊在」但己「幾度夕陽紅」矣,香港有很多壞腦的黃蟲仍然禍港之心不死。
「幾度夕陽紅」係我幾十年都喜歡嘅歌,聽咗半世紀

呂珊 / 青山 - 幾度夕陽紅
https://www.youtube.com/watch?v=db0AybBU4p0

引用:
原帖由 唔岩就要鬧 於 2021-1-11 11:18 PM 發表
李八方online︱岑敖暉同Now主播入紙註冊
5小時前

八方發現,荃灣區議員岑敖暉早前與Now前主播余思朗低調入紙註冊結婚。
A
A
A
年紀輕輕已投身香港社運嘅民主派荃灣區議員岑敖暉(Lester)日前遭警方國安處以參加民主派初選涉違《國安法》之名拘捕,獲釋後即喺Facebook報平安,並談到面對中共極權同恐懼機器打壓下,「香港會否被消滅如(與)否,視乎我們每一個人、每一個個體,在極權下能 ...
恭喜佢

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2021-1-11 11:52 PM 發表
火燒長沙灣政苦合署個時, 我見呢條友係現場鬼鬼鼠鼠. 
有冇做出曱甴🪳行為?

佢老婆,會好忙。
1次 可以 招呼,3兄弟!

引用:
原帖由 sng850 於 2021-1-11 11:55 PM 發表

有冇做出曱甴🪳行為?

希望佢下一代唔好再做漢奸走狗

祝佢早D入冊坐8碌10碌,佢老婆留比兄弟上啦

點解呢兩日無移民傳銷文宣?

恭喜淫露龜嘅手足有fucx同享

希望佢早生貴子.個仔一出世有個做監躉的老豆

引用:
原帖由 13碎克記 於 2021-1-11 11:38 PM 發表

有冇地址,去恭喜佢
毒果已講咗話住同一地扯。
你去註冊處免費有得睇。

岑旭輝同C朗?
台灣結婚?
香港男男唔合法架喎。

仆街,曱甴!冚家剷!

收左咁多錢!又呃左咁多眾籌!食左咁多人血饅頭!手足入冊!佢就風流快活!食天使

引用:
原帖由 唔岩就要鬧 於 2021-1-11 11:18 PM 發表
李八方online︱岑敖暉同Now主播入紙註冊
5小時前

八方發現,荃灣區議員岑敖暉早前與Now前主播余思朗低調入紙註冊結婚。
A
A
A
年紀輕輕已投身香港社運嘅民主派荃灣區議員岑敖暉(Lester)日前遭警方國安處以參加民主派初選涉違《國安法》之名拘捕,獲釋後即喺Facebook報平安,並談到面對中共極權同恐懼機器打壓下,「香港會否被消滅如(與)否,視乎我們每一個人、每一個個體,在極權下能 ...
撇除意識形態之爭做任何你認為是正義的事你只需要記住 一將功成萬骨枯 ,99.9%的人都只是被人操控的棋子或可以用傻仔來形容他們,在金字塔頂的聰明人只是得萬中無一或十萬中無一或者更甚的是百萬中無一,故此做任何你認為是大事之前,你都要斟酌一下你是做傻仔的機會是有幾大才好去做你所謂的正義之事,孫國父蔣總裁毛主席他們的成功是建立在有無數的傻仔為他衝鋒陷陣而他們身處絕對安全的地方等待勝利的果實到嚟,故此做任何事前都要斟酌斟酌不要輕舉妄動😑

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]