• 瀏覽: 48,490
  • 回覆: 387
  • 追帖: 2
+16
早啲入冊,出入平安囉!

結完入冊

引用:
原帖由 唔岩就要鬧 於 2021-1-11 11:19 PM 發表
大家有乜野想同暉哥講?
同倉白手,

呢班區巳完本身就係港獨蒙面暴徙!

附件

Screenshot_20201105_084230_com.news.on.jpg(140.95 KB)

Screenshot_20201105_084232_com.news.on.jpg(139.67 KB)

Screenshot_20201105_084241_com.news.on.jpg(116.78 KB)

Screenshot_20201105_084555_com.tencent.mm.jpg(27.56 KB)

Screenshot_20201105_084239_com.news.on.jpg(118.22 KB)

引用:
原帖由 唔岩就要鬧 於 2021-1-11 11:18 PM 發表
李八方online︱岑敖暉同Now主播入紙註冊
5小時前

八方發現,荃灣區議員岑敖暉早前與Now前主播余思朗低調入紙註冊結婚。
A
A
A
年紀輕輕已投身香港社運嘅民主派荃灣區議員岑敖暉(Lester)日前遭警方國安處以參加民主派初選涉違《國安法》之名拘捕,獲釋後即喺Facebook報平安,並談到面對中共極權同恐懼機器打壓下,「香港會否被消滅如(與)否,視乎我們每一個人、每一個個體,在極權下能 ...
祝佢哋早日分手

嘿嘿!除講洗乾淨個屎忽等通櫃都唔知講咩好!

仲以為同全全註冊添

同手足齊上齊落

好快鋪花柳肛後塵

「青山依舊在」但己「幾度夕陽紅」矣,香港有很多壞腦的黃蟲仍然禍港之心不死。

引用:
原帖由 唔岩就要鬧 於 2021-1-11 11:18 PM 發表
李八方online︱岑敖暉同Now主播入紙註冊
5小時前

八方發現,荃灣區議員岑敖暉早前與Now前主播余思朗低調入紙註冊結婚。
A
A
A
年紀輕輕已投身香港社運嘅民主派荃灣區議員岑敖暉(Lester)日前遭警方國安處以參加民主派初選涉違《國安法》之名拘捕,獲釋後即喺Facebook報平安,並談到面對中共極權同恐懼機器打壓下,「香港會否被消滅如(與)否,視乎我們每一個人、每一個個體,在極權下能 ...
以柳俊江為榜樣,俾班手足享用老婆

引用:
原帖由 唔岩就要鬧 於 2021-1-11 23:19 發表
大家有乜野想同暉哥講?
好快戴綠帽.

引用:
原帖由 dannyocean 於 2021-1-11 11:23 PM 發表
要學習柳爺精神,老婆一定要同手足齊上齊落
熱烈支持!!

不過連余思朗係邊個都唔認得……

祝你年年有今日。歲歲有監踎。

火燒長沙灣政苦合署個時, 我見呢條友係現場鬼鬼鼠鼠. 

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]