• 瀏覽: 48,549
  • 回覆: 387
  • 追帖: 2
+16
做得黃人既男人都........ 無料, 講歪理, 死唔認錯, 自我中心........
隨時結完離埋婚, 阿痴瘋都未出獄 !!

多咗個家人,咪用曱甴嗰句口號「禍必及家人」賀下佢囉!

綠帽唔怕戴,最緊要除得快

引用:
原帖由 MuTeKi 於 2021-1-11 11:41 PM 發表
唔知佢會入冊先, 定係結婚先呢
監獄行婚禮?出冊補擺酒洞房?🤔😆

引用:
原帖由 唔岩就要鬧 於 2021-1-11 11:18 PM 發表
李八方online︱岑敖暉同Now主播入紙註冊
5小時前

八方發現,荃灣區議員岑敖暉早前與Now前主播余思朗低調入紙註冊結婚。
A
A
A
年紀輕輕已投身香港社運嘅民主派荃灣區議員岑敖暉(Lester)日前遭警方國安處以參加民主派初選涉違《國安法》之名拘捕,獲釋後即喺Facebook報平安,並談到面對中共極權同恐懼機器打壓下,「香港會否被消滅如(與)否,視乎我們每一個人、每一個個體,在極權下能 ...
岑敖暉不是基佬嗎?

往後的日子要同手足分享

引用:
原帖由 唔岩就要鬧 於 2021-1-11 11:19 PM 發表
大家有乜野想同暉哥講?
帽事近

引用:
原帖由 唔岩就要鬧 於 2021-1-11 11:18 PM 發表
李八方online︱岑敖暉同Now主播入紙註冊
5小時前

八方發現,荃灣區議員岑敖暉早前與Now前主播余思朗低調入紙註冊結婚。
A
A
A
年紀輕輕已投身香港社運嘅民主派荃灣區議員岑敖暉(Lester)日前遭警方國安處以參加民主派初選涉違《國安法》之名拘捕,獲釋後即喺Facebook報平安,並談到面對中共極權同恐懼機器打壓下,「香港會否被消滅如(與)否,視乎我們每一個人、每一個個體,在極權下能 ...
香港成200百萬黃人未清,,

引用:
原帖由 唔岩就要鬧 於 2021-1-11 11:19 PM 發表
大家有乜野想同暉哥講?
一路好走

帽事既,自由天使,民主共享

揀周仔樂躂死嗰日擺酒。會有曱甴到賀,帶住寫著「賀老母」的人情$101慶贈。

引用:
原帖由 MuTeKi 於 2021-1-11 11:41 PM 發表
唔知佢會入冊先, 定係結婚先呢
講得好

曱甴輝早d冊啦

呢條死道友
冚家剷時又多一件

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]