• 瀏覽: 6,725
  • 回覆: 59
+8
其實這個更改首飛日期好正常,因為中國都唔急,秘密試飛都早在上年尾進行了!

現在儍普睇怕要在20號歸西,中國乜都唔做,基本上都可送佢一程!

我當時都懷疑在11號首飛這麼大威力的軍備,豈不是又俾到儍普踏台階老屈中國威脅,挑起戰爭的機會!

中國決定明智

https://youtu.be/M8AU-V_02dM

其實,中國在殲20的首飛10週年時,展示的戰機只配備ws10b引擎都覺得奇怪了,因為,兩個月前已發布ws15的問題已解決,並加入量產,為何今次只展示ws10b這過渡引擎呢?

我估,

相信都係同一原因,不想儍普煽仇中言論,如出來的殲20引擎比對f22的仲有些不如時,咁儍普用一個不如f22的動力渦扇,又有乜可以煽呢?

過埋這10天好安心上路啦,儍普

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-1-11 08:45 PM 發表
其實,中國在殲20的首飛10週年時,展示的戰機只配備ws10b引擎都覺得奇怪了,因為,兩個月前已發布ws15的問題已解決,並加入量產,為何今次只展示ws10b這過渡引擎呢?

我估,

相信都係同一原因,不想儍普煽仇中言論,如出來的殲20引擎比對f22的仲有些不如時,咁儍普用一個不如f22的動力渦扇,又有乜可以煽呢?

過埋這10天好安心上路啦,儍普 ...
問題解決到配備再到量產總有個過程 不急嘛

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-1-11 08:10 PM 發表
其實這個更改首飛日期好正常,因為中國都唔急,秘密試飛都早在上年尾進行了!

現在儍普睇怕要在20號歸西,中國乜都唔做,基本上都可送佢一程!

我當時都懷疑在11號首飛這麼大威力的軍備,豈不是又俾到儍普踏台階老屈中國威脅,挑起戰爭的機會!

中國決定明智

轟20真的讓中國軍迷有些急了  2016年時任空軍司令員馬曉天表示:”我們正在發展新一代的遠程打擊轟炸機,將來你會看到的” 到現在已經5年了還沒有面世 進度實在是太慢了 等轟20面世 成軍 形成戰鬥力 那這一代軍迷可能都要白頭髮了

又話1月11日,又話乜,又話乜

利申,親中

引用:
原帖由 wuenxiao 於 2021-1-11 10:09 PM 發表

問題解決到配備再到量產總有個過程 不急嘛
中國殲20搭載ws15已在YouTube 2個月前發表了啦,但,在今次10週年,反而象徵性揾隻配上太行引擎做騷就算??!   其實都感覺到中國真係想在特朗尾期盡量低調算了,所以就算今天的轟20跳票,都知問題是旨在盡低調等儍普歸西先啦!

但,估緊。。在21號後,中國會好多精彩嘢出現

引用:
原帖由 cardreadermp3 於 2021-1-11 11:50 PM 發表
又話1月11日,又話乜,又話乜

利申,親中
估啫,傳啫,

所以上個標題都大字標明一個傳字

但概然中國做了就遲早會現身,

不過,而家特朗朗拿住核彈按鈕,真係冇需要在這得嗰幾天時間內展示軍備,挑動條儍佬神經啦!

21號後,大把時間show 肌啦!

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-1-11 08:10 PM 發表

中國決定明智

侵侵反擊wor 20號有野睇

引用:
原帖由 人類仔 於 2021-1-12 12:29 AM 發表

侵侵反擊wor 20號有野睇
應該就會反攻,都能力有限,始終政府那邊有裝備有裝甲車,軍用直升機,制空權,及網絡管理權,
強弱是斷崖式的差距!

而家美國最擔心的,不是儍普的八旗軍,相信一兩天就可被壓制下來,而是儍普手上的核彈按鈕,一按鈕就會引反中俄的核導彈反擊,到時引起世界核戰,真係死得人多!

大陸以假亂真!吹氣公仔都當真,令美軍害怕

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-1-12 01:38 AM 發表

應該就會反攻,都能力有限,始終政府那邊有裝備有裝甲車,軍用直升機,制空權,及網絡管理權,
強弱是斷崖式的差距!
NONO 侵侵仲有軍佬幫拖的 花生

轟20屬於戰略隱身轟炸機,試飛都吾會俾你睇到啦!要等大量服役後才有可能因應國際環境需要而解密見真顏啦!

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-1-12 01:42 AM 發表
而家美國最擔心的,不是儍普的八旗軍,相信一兩天就可被壓制下來,而是儍普手上的核彈按鈕,一按鈕就會引反中俄的核導彈反擊,到時引起世界核戰,真係死得人多!
美國防部長已經發表了聲明,不會執行特朗普總統的不合理軍事調動,
美國的核按鈕機制,國防部長有否決權,當總統被公開指稱精神有問題,國防部長或美軍司令部,都有權否決總統的核打擊指令,拒絕執行核彈發射命令

引用:
原帖由 kingking99 於 2021-1-12 03:26 PM 發表

美國防部長已經發表了聲明,不會執行特朗普總統的不合理軍事調動,
美國的核按鈕機制,國防部長有否決權,當總統被公開指稱精神有問題,國防部長或美軍司令部,都有權否決總統的核打擊指令,拒絕執行核彈發射命令
you are fired
https://www.youtube.com/watch?v=crmvHJpCkfM

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]