• 瀏覽: 6,724
  • 回覆: 59
+8
引用:
原帖由 東熱汁男 於 2021-1-12 11:38 AM 發表
大陸以假亂真!吹氣公仔都當真,令美軍害怕
中國已是世界第二大武器出口國了,用家知道中國的實力是如何強勁,唔係台灣老吹就可以以假亂真!

引用:
原帖由 人類仔 於 2021-1-12 03:14 PM 發表

NONO 侵侵仲有軍佬幫拖的 花生
佢打得成,我又唔介意食花生囉

美麗的風景線

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-1-12 03:34 PM 發表

佢打得成,我又唔介意食花生囉

美麗的風景線

引用:
原帖由 GP03SE 於 2021-1-12 03:25 PM 發表
轟20屬於戰略隱身轟炸機,試飛都吾會俾你睇到啦!要等大量服役後才有可能因應國際環境需要而解密見真顏啦!
佢上年已秘密試飛了,但今次公開對外展示,但相信一公開這些數字公報,又會被特粉拿這些製造中國威脅論!

我估,如垂死爭扎的儍普拿了這些數字,又會大攪中國大傷力武器論,可玩嘢出兵!
中國而家只需淨忍10天,儍普就自然被美國送佢歸西!

值得忍耐!

美國話森普深的預言好準,美國報應囉

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-1-12 03:43 PM 發表

美國話森普深的預言好準,美國報應囉
可惜今次個劇本係,侵侵絕地大反擊

轟20的帶彈會同076同期吧,可互相保護。

引用:
原帖由 人類仔 於 2021-1-12 03:45 PM 發表

可惜今次個劇本係,侵侵絕地大反擊
https://blogapi.uber.com/wp-content/uploads/2017/11/Header-01.jpg
儍普呢段期間,有機會被軟禁!

中國呢段期只要低調就可出現美麗風景線

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-1-12 04:05 PM 發表

儍普呢段期間,有機會被軟禁!

中國呢段期只要低調就可出現美麗風景線
中國最好死開一二邊,唔好站邊,因為拜登是癈物,唔好信老睡蟲

引用:
原帖由 kingking99 於 2021-1-12 03:26 PM 發表

美國防部長已經發表了聲明,不會執行特朗普總統的不合理軍事調動,
美國的核按鈕機制,國防部長有否決權,當總統被公開指稱精神有問題,國防部長或美軍司令部,都有權否決總統的核打擊指令,拒絕執行核彈發射命令
留意,只要特朗普製造到中台,中印打仗,佢就有機會走返出來以緊急令宣布緊急法!將一切的法制hold停!奪取政權

當年希特拉選不成做總統,都用老屈共產黨一招,發動內亂,奪去總統權力,把他架空!最後仲自封元首!

所以,只要中國忍得住,不讓儍普有藉口!儍普只有rip

仲有9天就到21號啦

引用:
原帖由 人類仔 於 2021-1-12 04:06 PM 發表

中國最好死開一二邊,唔好站邊,因為拜登是癈物,唔好信老睡蟲
中國目的只是唔想俾任何機會幫儍普翻身啫,唔係表示想埋拜登堆!

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-1-12 04:15 PM 發表

留意,只要特朗普製造到中台,中印打仗,佢就有機會走返出來以緊急令宣布緊急法!將一切的法制hold停!奪取政權

當年希特拉選不成做總統,都用老屈共產黨一招,發動內亂,奪去總統權力,把他架空!最後仲自封元首!

所以,只要中國忍得住,不讓儍普有藉口!儍普只有rip

仲有9天就到21號啦
仲有10日唔夠都要郁侵侵就知,只要侵侵在位1秒鐘都隨時可以玩到絕地反擊戰花生2客,期待侵侵玩大佢

可能同我預計的劇本差不多

引用:
原帖由 人類仔 於 2021-1-12 04:20 PM 發表

仲有10日唔夠都要郁侵侵就知,只要侵侵在位1秒鐘都隨時可以玩到絕地反擊戰花生2客,期待侵侵玩大佢
https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/51TaVhuqgoL._SX342_SY445_QL70_ML2_.jpg

可能同我預計的劇本差不多
而家fbi四出去拘捕儍普的八旗軍瓜牙,呢9日,相信日日都高潮迭起!

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-1-12 04:51 PM 發表

而家fbi四出去拘捕儍普的八旗軍瓜牙,呢9日,相信日日都高潮迭起!
侵侵組織緊愛國者軍團空軍同太空軍,仲有州份會無啦啦殺出黎勤王,刺激
FBI只係普通差佬高少少,郁唔到侵侵D咩,等沙WAR

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]