• 瀏覽: 3,278
  • 回覆: 52
在美國,國會有一部分民主黨眾議員 intend to introduce an article of impeachment  charging President Trump with “willfully inciting violence against the government of the United States.”
------
我的評論:
1.這是美國版三英戰呂布。
2. 那些眾議員那個指控是錯的,因為當天示威者衝擊的不是violence against the government of the United States.”
3.  Biden, Pelosi, John Roberts 作惡多端, 有可能最終受到天譴。

. 我的政見:http://news.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=26716070&pid=462773354&page=1&extra=#pid462773354
                                                         李永健
人地有七千幾萬投佢票嘅支持者都未出聲,你咁快出黎代人強出頭,會唔會柒咗少少。

引用:
原帖由 良心之光 於 2021-1-11 12:20 PM 發表
在美國,國會有一部分民主黨眾議員 intend to introduce an article of impeachment  charging President Trump with “willfully inciting violence against the government of the United States.”
------
我的評論:
1.這是美國版三英戰呂布。
...
你想吓自己把口.個腦,仲好喇!

報應.
Biden 上次原來參選.個囝癌症去逝.

反而,我驚DT一家多d.

如果, 落咗台, d伊朗衛隊,去報仇

引用:
原帖由 nigel212 於 2021-1-11 02:08 PM 發表
整個選舉過程,大紀元包裝川普如何英明神武,勝券在握。
甚至神化他的形象。結果卻一敗塗地,敗積連連。在支持者面前,靠吹噓勉強還可以。時間終於證實他的無能!
我一直支持川建國同志和呆灣小英同志,
佢哋幫中國唔少

引用:
原帖由 正字 於 2021-1-11 01:22 PM 發表
人地有七千幾萬投佢票嘅支持者都未出聲,你咁快出黎代人強出頭,會唔會柒咗少少。
那些眾議員那個指控是錯的,因為當天示威者衝擊的不是violence against the government of the United States.”
這句話你明不明白?

引用:
原帖由 nigel212 於 2021-1-11 02:16 PM 發表

有負黨和人民的支持!
俾佢玩多四年,相信北美會多幾個國家。
可能,樓主都係支持中國.
所以,DT落台,佢身心受創,
接受唔到.

對我,老拜燈,川建國都係廢ge.

引用:
原帖由 良心之光 於 2021-1-11 02:14 PM 發表

那些眾議員那個指控是錯的,因為當天示威者衝擊的不是violence against the government of the United States.”
這句話你明不明白?
你知唔知美國係法治嘅地方,人地按程序移除危害國家總統,搜捕破壞國會暴徒,嗰七千萬支持川普嘅選民都未出聲,你邊位,代表美國法律?柒少陣啦。

引用:
原帖由 正字 於 2021-1-11 08:24 PM 發表

你知唔知美國係法治嘅地方,人地按程序移除危害國家總統,搜捕破壞國會暴徒,嗰七千萬支持川普嘅選民都未出聲,你邊位,代表美國法律?柒少陣啦。
按照你的邏輯,如果不關某人的事情就不應該出聲,那麼美國事情是否關你的事?
---
一樓指出Biden, Pelosi, John Roberts 罪大惡極。你同意嗎?

引用:
原帖由 良心之光 於 2021-1-11 08:59 PM 發表

按照你的邏輯,如果不關某人的事情就不應該出聲,那麼美國事情是否關你的事?
---
一樓指出Biden, Pelosi, John Roberts 罪大惡極。你同意嗎?
我有唔畀你出聲咩,話緊講野冇sense,以為自己係法律,柒。識唔識乜嘢係柒?

呢度要Admin、版主等先有權唔畀你講野,咁都唔知,真係柒到爆。

引用:
原帖由 正字 於 2021-1-11 09:03 PM 發表

我有唔畀你出聲咩,話緊講野冇sense,以為自己係法律,柒。識唔識乜嘢係柒?

呢度要Admin、版主等先有權唔畀你講野,咁都唔知,真係柒到爆。
本帖子重點是:Biden, Pelosi, John Roberts 罪大惡極

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]