• 瀏覽: 8,763
  • 回覆: 91
引用:
原帖由 三碌木 於 2021-1-10 10:39 PM 發表

肥奧呢招係陰濕到無人有,佢由頭到尾都無講過唔係一中原則,亦無講要改美台關係法。但拜登就不得不回應,咁做肥奧啲支持者就會更鞏固,4年後先有機會出選。呢隻肥豬先係中國最大敵人,也是世界和平嘅最大威脅。
傻侵係傻 但係依隻肥豬係好奸同陰濕

熱賣及精選
呆灣已經仆咗出來謝主隆恩,下任美帝都未登基就已經打臉... 

要知道天蓬元帥親臨呆灣就暗示要和中國開戰,等解放軍出動時佢都已經變咗豬八戒,全世界咁多個豬欄都唔知邊度搵得返佢出來謝罪...

肥閪被打臉

呆幻係condom

引用:
原帖由 0qazwsxedc0 於 2021-1-11 10:07 發表

一場暫時停戰既國共內戰
其中一方係持核武既軍事大國 邊個國家會蠢到為左呆灣叉隻手埋去
一個國家唔敢,但如果多國有共識,係唔可排除可能性,尤其是西方唔會想中國統一壯大

引用:
原帖由 kenny1032 於 2021-1-11 11:03 AM 發表

一個國家唔敢,但如果多國有共識,係唔可排除可能性,尤其是西方唔會想中國統一壯大
點唔想你有咩辦法呀?
日本去干涉中國統一內政呀?

中國大把導彈呀
你幾唔想人地屋企和好, 好想過去幫細佬拖,但人地大佬有支炮對住你,你一郁就打爆你屋企,你想幫拖? 你敢咩?

反洗腦:
英國港督無得比香港人選,立法會議員委任。 港督可以隨時否決行政立法會議案,唔需要任何形式既炒人。97前新聞絕對無反英國政府既自由。
回歸後獨裁中共比香港人某程程度選舉特首,特首被嚴重判權,立法會過半直選。 新聞直情有亂作野既自由。
引用:
原帖由 civic11111 於 2021-1-10 09:58 PM 發表

呆灣講句嘢啦
奴婢唔敢講🤔🤔

當然係新上場美國總統,先可以做決定,其他人當癈話講

引用:
原帖由 stone9883 於 2021-1-11 09:38 AM 發表

厲害了我的國!偉大習近平主席身邊實在太多危言聳聽駭人聽聞無事生非的人!但偉大習近平主席挑通眼眉!邊隻黑邊一隻白已經能洞悉一切!我等無憂矣!厲害了我的國!🤗🤗

請堅守最蠢信諾,不要停止,若停正龜公

好過癮,好好玩,這才是你的人生
引用:
原帖由 win9876432 於 2021-1-10 09:54 PM 發表

美國總統特朗普任期最後兩周,國務卿蓬佩奧表示,撤銷所有美國與台灣交往的「自設限制」,有意進一步刺激北京並為中美關係改善設置障礙。不過,美國候任總統拜登團隊表示,拜登上任後遵守「一個中國」政策與「台灣關係法」,意味拜登政府會堅持美國以往一貫對兩岸關係立場。

https://static01-proxy.hket.com/res/v3/image/content/2845000/2848742/20210110_pom_v1_1024.png ...
咁又係既. 肥佩奧做多一個星期就無得做, 臨尾過下癮, 有權就用埋去.

引用:
原帖由 stone9883 於 2021-1-10 11:59 PM 發表

厲害了我的國!厲害了我的習近平主席!我偉大習近平主席挑通眼眉洞悉時勢明察秋毫運籌帷幄算無遺策!怎會洞悉不到小人挑撥離間?此言差矣!任何小人的舉動都逃不過我偉大的習近平主席法眼!我堅決反對這等看小了偉大習近平主席智慧人等!請慎言!😌😌
好嬲嬲豬啊?

引用:
原帖由 oyear 於 2021-1-11 10:34 AM 發表

好心你啦
世界上只有一個國家,航母叫皇帝名號,民議議員都要向佢效忠。坐係個位霸占帝位60年唔走,有罪醉駕,犯了法不能告,呢個叫英國。

習近平上台要效忠黨。
航母叫做山東號

要鬧就鬧蔡英文一上台就封新聞店
未上台前話食莢牛豬,總統要落台。
點知自己上台就開放晒萊豬
上台前鬧國民黨核電要用愛發電, 上台後火力全開核4,5。

查黨產等國民黨翻唔到身,擦美國鞋買 ...
厲害了我的國!師兄這文章點出這題目的精髓!大不列顛末日王國女皇老而不死霸住個figure-head冇實權但係要人效忠!出來幹什麼只得一個尊重!冇國民聽佢講嘢!不像我國偉大習近平眉頭一皺!下邊手下揣摩上意已經手到拿來!運籌帷幄!所有大企業初時俾你讚到盤滿缽滿!一朝羽翼成收回國家增強國力!草民馬雲即時失蹤兩個月!罪該萬死矣!偉大的共產黨!我們只能歌頌!景仰!拜伏!厲害了我的國!我愛我的國家!😅😅🤗

stone
引用:
原帖由 kenny1032 於 2021-1-11 11:03 AM 發表

中國有核蛋,日本南韓唔敢出手架,就算歐美聯合,嚟到遠東,只要中國搞掂美軍基地,補給絕對有問題,航母只會做東風戰靶。何況而家無利益,邊個會幫手打仗。

引用:
原帖由 stone9883 於 2021-1-11 06:29 PM 發表

厲害了我的國!師兄這文章點出這題目的精髓!大不列顛末日王國女皇老而不死霸住個figure-head冇實權但係要人效忠!出來幹什麼只得一個尊重!冇國民聽佢講嘢!不像我國偉大習近平眉頭一皺!下邊手下揣摩上意已經手到拿來!運籌帷幄!所有大企業初時俾你讚到盤滿缽滿!一朝羽翼成收回國家增強國力!草民馬雲即時失蹤兩個月!罪該萬死矣!偉大的共產黨!我們只能歌頌!景仰!拜伏!厲害了我的國!我愛我的國家!😅😅🤗
原來你又係比人洗腦
女皇無實權?
佢醉酒撞人警察無權告佢
民議員唔向佢效忠可以DQ佢
佢聚新抱用左幾億民脂民膏
仲有否決議案權

所以你班人讀壞晒書咯
我寫既野單單都有新聞

附件

Screenshot_20200513_232740_org.adblockplus.browser.jpg(93.07 KB)

2021-1-11 06:43 PM

Screenshot_20200511_120625_com.android.chrome.jpg(103.83 KB)

Screenshot_20190517_184013_org.adblockplus.browser.jpg(145.49 KB)

Screenshot_20200507_210558.jpg(72.77 KB)

Screenshot_20190706_182543_org.adblockplus.browser.jpg(173.12 KB)

反洗腦:
英國港督無得比香港人選,立法會議員委任。 港督可以隨時否決行政立法會議案,唔需要任何形式既炒人。97前新聞絕對無反英國政府既自由。
回歸後獨裁中共比香港人某程程度選舉特首,特首被嚴重判權,立法會過半直選。 新聞直情有亂作野既自由。
引用:
原帖由 oyear 於 2021-1-11 06:43 PM 發表

原來你又係比人洗腦
女皇無實權?
佢醉酒撞人警察無權告佢
民議員唔向佢效忠可以DQ佢
佢聚新抱用左幾億民脂民膏
仲有否決議案權

所以你班人讀壞晒書咯
我寫既野單單都有新聞
厲害了我的國!我偉大祖國習近平領導下!做我國的子民係唔使用腦的!可喜可賀!大不列顛末日王國自從實施上制下議院!大不列顛末日王國皇帝只是一個傀儡!衰啲講句係做公關大使!就算國王動議起一個公廁都做唔到!結婚唔俾錢撞死人唔起訴!你可以說是英國政府庇護!不過慶幸你生於中國!在我國偉大習近平庇護下唔使帶腦出街!真係恭喜你了!快樂無憂!厲害了我的國!

stone
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]