• 瀏覽: 10,061
  • 回覆: 91
+14

蔡英文唔好再口口聲聲話台灣係國家啦,連黏到口水都乾埋既老美主子都講明台灣屬於一個中國,根本無人承認台灣係一個國家

肥奧歹毒要拜登接爛灘子

特朗普同埋呢隻死肥豬根本就係想玩爛呢個世界。拜登上場一定唔可以放過呢兩條友。

肥奧只係諗住係最後時刻盡量擦分
將自己打造成反中前鋒 方便之後可以吸收侵既支持力量
侵已經玩完 2024一定無佢份

引用:
原帖由 stone9883 於 2021-1-10 10:48 PM 發表
厲害了我的國!我國偉大主席習近平!有個拜把子契細佬小美帝拜登!裏應外合!我大中華係上國契細佬小美帝係二等國家!這個世界才可公平分配!年年歲貢!才突顯我們偉大習近平係千古一帝!厲害了我的國!
世上任何再利害領導都好,都必須小心挑撥離間的陰險小人……

引用:
原帖由 高高陳高高 於 2021-1-10 10:37 PM 發表
肥奧將被全球華人通輯
通輯?起碼江湖格殺令喇吓話

引用:
原帖由 win9876432 於 2021-1-10 09:54 PM 發表
美國總統特朗普任期最後兩周,國務卿蓬佩奧表示,撤銷所有美國與台灣交往的「自設限制」,有意進一步刺激北京並為中美關係改善設置障礙。不過,美國候任總統拜登團隊表示,拜登上任後遵守「一個中國」政策與「台灣關係法」,意味拜登政府會堅持美國以往一貫對兩岸關係立場。

https://static01-proxy.hket.com/res/v3/image/content/2845000/2848742/20210110_pom_v1_1024.png ...
美國又想放棄影響台灣的力量

Mola

引用:
原帖由 civic11111 於 2021-1-10 09:58 PM 發表
呆灣講句嘢啦
點講姐 high半日就比人打臉

西方一個中國原則係中共不武力對台既底線,一旦破壞就會第三次世界大戰

引用:
原帖由 stone9883 於 2021-1-10 11:59 PM 發表

厲害了我的國!厲害了我的習近平主席!我偉大習近平主席挑通眼眉洞悉時勢明察秋毫運籌帷幄算無遺策!怎會洞悉不到小人挑撥離間?此言差矣!任何小人的舉動都逃不過我偉大的習近平主席法眼!我堅決反對這等看小了偉大習近平主席智慧人等!請慎言!😌😌
紙包不了火,什麼的人總會形於外

美國很多人要求肥豬公開斥責侵侵,
肥豬公唯有刺激中國挑起國際事端來轉移視線,
不過他個招被拜登識穿佐....
睇下肥豬公又如何解決美國國內要他斥責侵侵的聲音....

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]