• 瀏覽: 1,211
  • 回覆: 12
相信大家都記得,當年香港嘅 (  示威者 )衝擊立法會大樓,香港政府多番譴責為暴徒 ,美國官員大為反對,甚至提名香港嘅(示威者)競逐諾貝爾獎 ,衆議院議長背落西稱譽為 ( 美麗嘅風景線 ) !

唉 !  一時嘅光輝唔代表永恒架 ,美國除咗美國肺炎(愛回家)確診第一之外,依家連美麗嘅風景線都青出於藍 !

特區政府係時候應該宣佈提名國會(示威者)競逐諾貝爾和平獎,並要求美國政府唔應該追究(和平示威者 ),否則會制裁美國有關官員  !

唔係偉大嘅Trump咩?Make Trump Great Again!

提名proud boy....

引用:
原帖由 貓男 於 2021-1-21 09:26 AM 發表
唔係偉大嘅Trump咩?Make Trump Great Again!
網友,儍侵好明顯係儍人,如何偉大 ?

美國雞蛋同高牆,我梗係選擇企係美國雞蛋呢邊喇 !

中央已宣佈制裁28件美國垃圾,香港都應配合制裁番幾件垃圾 !

美國雞蛋製造(美麗風景綫 )何罪之有 ?

引用:
原帖由 edw42454849 於 2021-1-21 13:20 發表

網友,儍侵好明顯係儍人,如何偉大 ?

美國雞蛋同高牆,我梗係選擇企係美國雞蛋呢邊喇 !

中央已宣佈制裁28件美國垃圾,香港都應配合制裁番幾件垃圾 !

美國雞蛋製造(美麗風景綫 )何罪之有 ?
佢就係傻,所以先要人make him great again!
靠佢自己?冇—可—能!

同美國一樣,要Make American Great again嘅話, 一定要靠其他國家。

引用:
原帖由 edw42454849 於 2021-1-10 09:34 PM 發表
相信大家都記得,當年香港嘅 (  示威者 )衝擊立法會大樓,香港政府多番譴責為暴徒 ,美國官員大為反對,甚至提名香港嘅(示威者)競逐諾貝爾獎 ,衆議院議長背落西稱譽為 ( 美麗嘅風景線 ) !

唉 !  一時嘅光輝唔代表永恒架 ,美國除咗美國肺炎(愛回家)確診第一之外,依家連美麗嘅風景線都青出於藍 !

特區政府係時候應該宣佈提名國會(示威者)競逐諾貝爾和平獎,並要求美國政府唔應該追究(和平示威 ...
會被tweeter禁音啦,話你造謠。

引用:
原帖由 口腔花花留言 於 2021-1-21 01:28 PM 發表

會被tweeter禁音啦,話你造謠。
網友,何來造謠呢 ?

只係 ( 建議 )咋  !

正!支持

引用:
原帖由 edw42454849 於 2021-1-10 09:34 PM 發表

特區政府係時候應該宣佈提名國會(示威者)競逐諾貝爾和平獎,並要求美國政府唔應該追究(和平示威 ...
冇大冇細。點可以同特朗普爭?

引用:
原帖由 ntworks 於 2021-1-22 04:23 PM 發表

冇大冇細。點可以同特朗普爭?
網友,諾貝爾和平獎年年都有,先頒俾細嘅嘛 !

儍普梗係等佢俾人告完通俄坐番十幾年監放出嚟,至頒和平獎,氣勢先夠勁,好似曼德拉效應至夠型架 !

係驚儍普無90幾歲命咋 !

樓主有冇攪錯?美國示威者和平一點。

引用:
原帖由 ginppl 於 2021-1-23 07:22 PM 發表
樓主有冇攪錯?美國示威者和平一點。
網友,梗係無攪錯喇 !

美國示威者只係製造(美麗風景線 ),為咗民主自由,就算毀滅晒所有美國建築物都應予以諒解 !

等同美國政客支持香港暴徒破壞香港一樣 !

引用:

可由政府提名?

主題標籤 #立法會
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]