• 瀏覽: 3,130
  • 回覆: 15
+3
今天印度媒體發布了一張熱欽拉山口的照片,顯示中印雙方坦克近距離對峙的場面
這距離夠近……
來源見水印

附件

194910cj5pf6zjx62q8pqn.jpg(199.19 KB)

632b7966gy1gmiu57oh0nj21910n7hdu.jpg(70.1 KB)

632b7966gy1gmity5bhtaj214r0np40p.jpg(29.5 KB)

印度三分顏色就上大紅,過20號就滅佢咖哩

看地形,中國坐於居高臨下,加上印度坦克性能差過中國,

似乎印度為打卡而拍的氹印度國人民而拍攝的廣告居多!

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-1-10 09:03 PM 發表
看地形,中國坐於居高臨下,加上印度坦克性能差過中國,

似乎印度為打卡而拍的氹印度國人民而拍攝的廣告居多!
不錯 很清析的對峙圖,我們占領制高點,壓制印度!

咩時代啦?仲坦克大戰?派架無人機就搞掂啦!

引用:
原帖由 wuenxiao 於 2021-1-10 09:59 PM 發表

不錯 很清析的對峙圖,我們占領制高點,壓制印度!
根本印度就未夠班做中國對手, 但就成日扮嘢, 打J, 又玩打卡氹班咖哩國民high

引用:
原帖由 神殿老子 於 2021-1-10 11:18 PM 發表
佢地搏中國唔敢犯大蝦細之名, 唔敢打佢嘛, 所以成日擺堆未夠班的軍備扮嘢,

根本咖哩由始至今都係想做一個訊息係班愚民知, 佢的國力可排第四喎, 因為排第三的中國又奈佢唔何.

氹班咖哩真低B

引用:
原帖由 wuenxiao 於 2021-1-10 08:45 PM 發表
今天印度媒體發布了一張熱欽拉山口的照片,顯示中印雙方坦克近距離對峙的場面
這距離夠近……
來源見水印
印度冇山地坦克  只有主坦克!  點佈置上山地?  比人當把?  現時全球只有中國研發  山地輕戰車!  印度佬又送人頭?  羅來玩!  64仔 又走出來賣菊花!

中國根本上吾打得印度!  中國一但出手  必然支解印度聯幫  分烈印度各幫獨立  手尾好長    都係而家架印度好d 用巴基制衡  平靚正!

引用:
原帖由 神殿老子 於 2021-1-10 11:18 PM 發表
所以話擺拍居多
老解又配合擺拍

感覺上,印度只不過想與中國比拼面子︰中國派出坦克,印度都派出坦克;中國派出無人機拍下偵察相片,印度都照做......,總之中國有何舉動,印度都照做,營做一個形象︰中國做得到,印度一樣做得到。

咁樣擺架坦克,都係做做樣,比國內“觀眾”做廣告,正常打杖點會咁做.......所以我覺得,三哥都係做戲多,中國又被迫“合演”,杖都係打唔成...

有冇link?

大家都係做吓樣,中國唔想打,為免影響經濟,而印度更加唔想打,因為輸梗,除時新德里都被人攻陷.

迪迪仔為左連任已經越玩越危險。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]