• 瀏覽: 3,014
  • 回覆: 29
美國要幫台灣更直接地搞獨立

中國可唔可以海路上封鎖台灣,唔比美軍靠近?

中國只越界航行唔出手打台灣,我相信台灣唔夠膽打沉中國軍艦

美國夠膽撐台灣,就一早比f35佢啦

如無島嶼可以用嚟做軍港及飛機場用

出入補及跟不上

就算有航母都做唔到長時間巡邏

呢個問題     同討論你同泰神打    泰神夠吾夠你打呢? 後面個大隻佬睇住 又會吾會幫拖呢?   有咩分別?

海路布雷封鎖好多年前就得
唔係要咁多 常規潛艇做乜

引用:
原帖由 freeyauchan 於 2021-1-10 01:49 PM 發表
呢個問題     同討論你同泰神打    泰神夠吾夠你打呢? 後面個大隻佬睇住 又會吾會幫拖呢?   有咩分別?
咁泰神會係邊個?

其實冇人想打,打 我 都知 邊個贏

引用:
原帖由 狄克 於 2021-1-10 01:12 PM 發表
如無島嶼可以用嚟做軍港及飛機場用

出入補及跟不上

就算有航母都做唔到長時間巡邏
台海咁近都做唔到?

夏天封呆灣天然氣船10日,呆灣仔無冷氣用

引用:
原帖由 imad 於 2021-1-10 08:20 PM 發表

咁泰神會係邊個?

你贏架   設立一個冇得輸架討論

引用:
原帖由 imad 於 2021-1-10 08:20 PM 發表

咁泰神會係邊個?

d人岸鳩鳩 成日討論  美國同中國  邊個好打!  問題係冇得打 大家都打吾起   一埸輸身家架仗點打?  按一個制1億    冇10萬億 吾使打

引用:
原帖由 freeyauchan 於 2021-1-11 01:53 AM 發表

d人岸鳩鳩 成日討論  美國同中國  邊個好打!  問題係冇得打 大家都打吾起   一埸輸身家架仗點打?  按一個制1億    冇10萬億 吾使打
如果美國提議同台灣建交,由9up 至派官去傾 未正式建交做 , 可能係咁玩大陸

咁你話打定唔打好?

引用:
原帖由 imad 於 2021-1-11 03:06 AM 發表

如果美國提議同台灣建交,由9up 至派官去傾 未正式建交做 , 可能係咁玩大陸

咁你話打定唔打好?
打緊  係呆灣岸鳩鳩  比美國佬棟!  問你一個問題  如果美國航母介入中國內戰  比中國軍方攻擊  美國政府可以點處理?

引用:
原帖由 imad 於 2021-1-11 03:06 AM 發表

咁你話打定唔打好?
派有12守航母來亞洲區開戰  定 問越南  印度  借地方  同中國大決戰?還是核平中國? 係台灣島同中國決戰?

引用:

咁你話打定唔打好?
先決條件是美國要和中共斷交。

今時今日中國做乜都得啦

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]