• 瀏覽: 4,114
  • 回覆: 75
引用:
原帖由 snoopy_fa 於 2021-1-10 10:56 AM 發表

冇額外奬金但係多咗機會升職
我打錯,應該有額外獎金

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2021-1-10 07:16 AM 發表
唔知有無契弟咁有吉屎唔撈呢???

全體公僕本月起宣誓效忠因應有公務員參與反修例示威活動被捕,政府隨後「補鑊」規定公務員須簽署聲明及宣誓擁護《基本法》,效忠香港特區並對特區政府負責。繼早前全體副局長、政治助理等部門首長完成宣誓後,公務員事務局局長聶德權昨日表示,本月內將會發通告要求全體約18萬公 ...
我樂見黃C因為政治立場而唔宣誓,
咁先對得住佢哋嘅自己人。

引用:
原帖由 ballking13 於 2021-1-10 10:01 AM 發表
全部曱甴都要跪住奶共

呢鑊好睇了
識d黃C,新入職已做咗聲明效忠,真可恥!

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2021-1-10 07:16 發表
唔知有無契弟咁有吉屎唔撈呢???

全體公僕本月起宣誓效忠因應有公務員參與反修例示威活動被捕,政府隨後「補鑊」規定公務員須簽署聲明及宣誓擁護《基本法》,效忠香港特區並對特區政府負責。繼早前全體副局長、政治助理等部門首長完成宣誓後,公務員事務局局長聶德權昨日表示,本月內將會發通告要求全體約18萬公 ...
政府唔好做門面野就算, 有D帶頭既黃黑份子, 宣左都唔可以認, 如帶頭罷工果批, 如果唔係只係形式去做事, 咁就廢了.

引用:
原帖由 siu_siu_nei_00 於 2021-1-10 10:19 AM 發表
曱甴要奶共慘過死全家
同意師兄,平時啲小黃人成日笑九啲中國人跪地奶共,而家終於要同師兄你一齊奶了,抵佢哋死!

引用:
原帖由 ballking13 於 2021-1-10 10:20 AM 發表

仲要跪住奶個下先頂癮
同意師兄,平時啲小黃人成日笑九啲中國人跪地奶共,而家終於要同師兄你一齊跪地奶了,真係好頂癮!

引用:
原帖由 sng850 於 2021-1-10 10:02 AM 發表
不效忠基本法及特區者必定是反中亂港之徒,炒魷🦑啦!
我等眼黃絲集體總辭

下, 佢地不嬲都係黃屎餐廳, 一路食住中國食物飲住中國水, 一路話奶共隔, 有咩出奇

引用:
原帖由 ballking13 於 2021-1-10 10:22 AM 發表
曱甴話留低比離開更難

含淚留低跪住奶
師兄,縱然啲小黃人同你一齊跪地奶共都好,但我相信你唔係含淚,你係含其他嘢,我感覺到你嘅愛國愛港嘅中國人典範!

超黃人為左份長糧一定撲去簽

捉鬼喇喂

真心假意~~~多左黃絲漢奸入政~~~仲衰~~~

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]