• 瀏覽: 14,974
  • 回覆: 127
+3
印尼斯里維加亞航空一架客機,從雅加達起飛4分鐘後從雷達消失。

咩事呀

恐襲?意外?希望冇事啦
新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20210109/bkn-20210109183136823-0109_00992_001.html

呢個世界已經夠多問題喇

起飛4分鐘就出事

唔又係波音機出事嘛?

西洋新聞話係 波音737-500,飛機在一分鐘內下墜一萬呎。

查到了,又係波音737-500客機

都話咗啦,波音機被政治落了太多嘢,見到都要轉機

以後出真係只揀空中巴士,希望中國c929快d服役,多一款機可坐!

傳聞。。。。波音機要同中情局掛勾,係都要佢的航機可被殲屍操控!真係害死不少人!

引用:
原帖由 LEE1989 於 2021-1-9 06:37 PM 發表
印尼斯里維加亞航空一架客機,從雅加達起飛4分鐘後從雷達消失。

咩事呀

恐襲?意外?希望冇事啦
新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20210109/bkn-20210109183136823-0109_00992_001.html
涉事為航班編號SJ182的波音737-500客機,相信出事後急速下墜掉進海洋。

又係737, 波陰真係收得皮.

睇見呢單新聞的標題, 我第一時間諗起737, 真係中咗喎.

引用:
原帖由 LEE1989 於 2021-1-9 06:39 PM 發表
起飛4分鐘就出事
日本有史以來最大空難,就係波音747,起機5分鐘跌返落黎,死了5百多人!

幸好世上仲有空中巴士,否則我以後去外地,一係就搭船,一係就唔去!否則隨時。。。

中國的c929真係儘快推出吧,美國嘢信唔過!

印尼賣咗好多炭屎眼搞事

波音747係咪有咩根本性缺陷

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2021-1-9 06:57 PM 發表
睇見呢單新聞的標題, 我第一時間諗起737, 真係中咗喎.
支持世界繼續禁飛這型號客機,實在害死太多人了!好恐怖呀

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]