• 瀏覽: 6,689
  • 回覆: 89
+3
「黃色經濟圈」sale嘅係「良心」,邊係「美食」啫。成日為咗「良心」幫襯「黃店」嘅「黃絲」,引嚟唔少中過伏嘅「手足」大吐苦水。日前「黃店」「光榮冰室」喺fb發帖,上載咗張到其他「黃店」試食嘅相,稱要「刺探軍情」。「手足」一見到緊係唔放過「光榮」,就話「光榮」多間分店食物水準差。有網民仲話:「差咗之餘青山道店入邊卡位有尿味!」.........

不少「黃店」已臭名遠播多時,為何還要繼續光顧呢?

新聞來源連結:
https://www.dotdotnews.com/a/202101/09/AP5ff94d20e4b00123a5643a78.html

引用:
原帖由 ichthys2 於 2021-1-9 06:23 PM 發表
「黃色經濟圈」sale嘅係「良心」,邊係「美食」啫。成日為咗「良心」幫襯「黃店」嘅「黃絲」,引嚟唔少中過伏嘅「手足」大吐苦水。日前「黃店」「光榮冰室」喺fb發帖,上載咗張到其他「黃店」試食嘅相,稱要「刺探軍情」。「手足」一見到緊係唔放過「光榮」,就話「光榮」多間分店食物水準差。有網民仲話:「差咗之餘青山道店入邊卡位有尿味!」.........

不少「黃店」已臭名遠播多時,為何還要繼續 ...
on 99走去食怪得誰, 黃9黑暴就係咁7on9

無精味算你好彩。尿味多數系童子尿

據,疑,傳:
那不是尿味,係有人製作飛機餐

邊個手粥唔生性,係入面打飛滋打到一地係又唔抹返乾淨

引用:
原帖由 ichthys2 於 2021-1-9 06:23 PM 發表

不少「黃店」已臭名遠播多 ...
因為狗係食狗糧是常識吧

食理念

王曱甴最鍾意一路睇毒果一路打飛機,
加足料比手足,記得比like呀,曱甴仔🦁🐵🐱

曱甴屎渠都爬得,屎味卡位算咩呀?

幫襯黃店同科水俾眾籌漢奸一樣係俾人呃之嘛. 咪當做帛金囉. 要支持黃色經濟圈, 人哋俾屎你都要食, 唔好投訴.

香港曱甴去的地方, 有屎尿咪先叫正常

D 手足吸得毒多賴尿/失禁啫,體諒下🤣

DLLM手足店都屌?我個YC朋友上次碟飯有曱甴都唔出聲啦

黃絲都係咁硬gugu,點會變通

引用:

不少「黃店」已臭名遠播多 ...
食既係良心, 有尿味咪忍下囉

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]