• 瀏覽: 1,666
  • 回覆: 22
一名25歲女子昨日(7日)向警方報案,指她於同日凌晨約一時在尖沙咀一酒店懷疑被一名男子強姦。案件列作「聲稱強姦」,交由西九龍總區重案組跟進。

同一案件,內容情節同“其他媒體”總是大不同。

新聞來源連結:
https://std.stheadline.com/realtime/article/1471069/即時-港聞-休班警涉強姦25歲女子-已被停職受查

引用:
原帖由 兩生花 於 2021-1-9 01:53 PM 發表
一名25歲女子昨日(7日)向警方報案,指她於同日凌晨約一時在尖沙咀一酒店懷疑被一名男子強姦。案件列作「聲稱強姦」,交由西九龍總區重案組跟進。

https://image.stheadline.com/f/680p0/0x0/100/st/609d3c3eca303d4aefdf14ac04f8d804/stheadline/inewsmedia/20210109/share_2021010908395065441.jpg
小黃人想破壞警隊名聲,係唔會得逞嘅,因為無論幾多警察犯幾多次性侵案,都係"個別"嘅事件,身為忠於政府嘅藍絲,仲會為警察又一次性侵後秉公辦理而鼓掌,大家一齊支持警隊!

引用:
原帖由 車頭燈大師 於 2021-1-9 01:59 PM 發表

小黃人想破壞警隊名聲,係唔會得逞嘅,因為無論幾多警察犯幾多次性侵案,都係"個別"嘅事件,身為忠於政府嘅藍絲,仲會為警察又一次性侵後秉公辦理而鼓掌,大家一齊支持警隊!
全世界都會有呢d事發生架啦,係d仆街死黃甴永遠張佢地唔鍾意既野無限放大等d同類興奮

引用:
原帖由 team123456 於 2021-1-9 02:01 PM 發表

全世界都會有呢d事發生架啦,係d仆街死黃甴永遠張佢地唔鍾意既野無限放大等d同類興奮
呢個要視乎情況,如果印度發生強姦案,咁強姦案就只會發生喺民主國家,我哋可以無限放大等d藍絲同類興奮,但師兄講得啱,今次犯案嘅港警,所以我哋可以搬 "出全世界都有,所以港警不斷有都好合理"嚟繼續支持警隊

又係黑警強姦打砸搶新聞,悶唔悶架!😔

引用:
原帖由 team123456 於 2021-1-9 14:01 發表

比起其他政府部門 警察真係第一位

有犯法咁系拉佢咯。。唔通一人犯法,株連九族?

男女本身認識,屬於情侶關係,但近期因感情糾紛,偶有爭執。

引用:
原帖由 兩生花 於 2021-1-9 01:53 PM 發表

https://image.stheadline.com/f/680p0/0x0/100/st/609d3c3eca303d4aefdf14ac04f8d804/stheadline/inewsmedia/20210109/share_2021010908395065441.jpg
又係警察

引用:
原帖由 charlir2005 於 2021-1-9 02:17 PM 發表
男女本身認識,屬於情侶關係,但近期因感情糾紛,偶有爭執。

同某某轉貼員同一案件,但內容話係警員家搜到迷姦水,但星島就話冇搜到有關物品,最關鍵證據究竟有定冇?

冇所謂架你大叫老強我咪拉鳩佢囉,如果係真嘅對方唔理係邊個都走唔甩,不過如果你報假案你就大撚鑊嘞。

証實情侶關係仲一齊去酒店,件事好可疑

一定又係黃💩曱甴黑警

引用:
原帖由 車頭燈大師 於 2021-1-9 01:59 PM 發表

咁黑警殺人又真係個別事件
我講美國黑警殺黑人

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]