• 瀏覽: 28,745
  • 回覆: 490
  • 追帖: 1
+6
在敏感時間都是這樣。見高拜,件低踩。😔😔😔😔😔

割蓆割得好快

引用:
原帖由 tony.hk 於 2021-1-9 05:40 AM 發表
制裁美國吖嘛
唔無能力吧

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2021-1-9 05:41 AM 發表

手足互屌、互篤⋯⋯係常理啦
契弟行為

引用:
原帖由 果個大牛牛 於 2021-1-9 05:44 AM 發表
浸浸就下台,契細佬都夠膽嘿嘿嘿了
呢條正契弟

番狗即係番狗  狗咬狗 一咀毛

引用:
原帖由 62448958 於 2021-1-9 05:48 AM 發表
傻侵的狗反咬侵的下體。
笑死人

引用:
原帖由 tiger115 於 2021-1-9 05:56 AM 發表

躝癱大麻總理論垃圾總統!
政客

引用:
原帖由 gakoduck 於 2021-1-9 04:54 AM 發表
加拿大總理杜魯多罕有地直接批評美國總統特朗普,指特朗普煽動暴徒攻擊民主。 加拿大有七成半產品出口去美國,杜魯多過去4年,一直謹慎地不批評特朗普。杜魯多再度回應美國國會被衝擊事件時說,大家目睹的是暴徒對民主的攻擊,是現任總統和其他政客煽動。杜魯多形容事件令人震驚、深感不安和傷心。 杜魯多說,民主並非自...

https://newsstatic.rthk.hk/images/mfile_1569464_1_L_20210109035716.jpg

真係dun侵侵唔抵
明明只係學香港曱甴行為
過去所有西方社會都話追求民主普世價值個個讚
點解而家啲結果都話暴行呢

引用:
原帖由 啱啱好 於 2021-1-9 06:14 AM 發表
呢只杜佬多肯定係睇死傻侵無力回天先至夠膽咁講啦
浸死梗

引用:
原帖由 beelzebub 於 2021-1-9 06:14 AM 發表
侵侵人去茶涼,之前班豬朋狗友開始對佢一沉百踩
再踩深D

引用:
原帖由 gakoduck 於 2021-1-9 04:54 AM 發表
加拿大總理杜魯多罕有地直接批評美國總統特朗普,指特朗普煽動暴徒攻擊民主。 加拿大有七成半產品出口去美國,杜魯多過去4年,一直謹慎地不批評特朗普。杜魯多再度回應美國國會被衝擊事件時說,大家目睹的是暴徒對民主的攻擊,是現任總統和其他政客煽動。杜魯多形容事件令人震驚、深感不安和傷心。 杜魯多說,民主並非自...

https://newsstatic.rthk.hk/images/mfile_1569464_1_L_20210109035716.jpg
侵侵仲有唔夠一個月貨仔, 梗係踩多一腳討好Biden啦, 呢條正一契弟

引用:

加拿大=契弟👎👎👎😂😂😂

寫包單發生佢身上做法一膠樣

曱甴好支持侵侵架wor,手足割唔割?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]